Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρί Κωνσταντάτου 2019: Η βραδινή έξοδος, το διαζύγιο και ο νέος σύντροφος
LIFESTYLE

Μαρί Κωνσταντάτου 2019: Η βραδινή έξοδος, το διαζύγιο και ο νέος σύντροφος

Μαρί Κωνσταντάτου 2019: Η δημόσια εμφάνισή της μετά από πολύ καιρό, αφού ήθελε να στηρίξει τους φίλους της και αγαπημένα της πρόσωπα.

Μαρί Κωνσταντάτου 2019 Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό έκανε η Μαρί Κωνσταντάτου θέλοντας να στηρίξει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η Μαρί Κωνσταντάτου που ήταν παντρεμένη με τον εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού είχε δώσει μια συνέντευξη πριν από έναν χρόνο μιλώντας για όλους και για όλα, τόσο για το διαζύγιό της, όσο και για τον νέο της σύντροφο. Τότε, είχε δηλώσει πως δεν εξαφανίστηκε από το δημόσιο προσκήνιο, απλά τα media ήταν αυτά που την εξαφάνισαν. Όσο για το διαζύγιό της, μετά από 17 χρόνια γάμου, είπε πως ήταν συναινετικό και πως όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν ήταν πλαστά. Τέλος, είχε αποκαλύψει πως δεν ήταν μόνη της στην ζωή, αλλά είχε δίπλα της έναν αξιόλογο άνθρωπο.

Η Μαρί Κωνσταντάτου χθες το βράδυ, έκανε μετά από πολύ καιρό μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην συνέντευξη Τύπου για την πρώτη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», σε γνωστό κέντρο της Βουκουρεστίου. Η γνωστή συγγραφέας, ντυμένη casual με ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και ένα απλό μπλουζάκι με στρας, συνομίλησε με πολλούς γνωστούς και φίλους, μεταξύ των οποίων ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας «Θεατρικής Σκηνές», Πάνος Κατσαρίδης.

Μαρί Κωνσταντάτου 2019: Το χαμηλό προφίλ μετά τον θάνατο του εν διαστάσει τότε συζύγου της, Μίνωα Κυριακού

Ανέκαθεν ήταν χαμηλών τόνων αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ακόμη κι όταν ήταν «κυρία Κυριακού» και τα media έτρεφαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ακριβοθώρητο πρόσωπό της. Και το ίδιο κάνει και τώρα ως Μαρί Κωνσταντάτου αφού κυκλοφορεί και πάλι με το πατρικό της επώνυμο. Ο θάνατος του εν διαστάσει τότε συζύγου της Μίνωα Κυριακού, παρότι βρισκόντουσαν ήδη σε διαδικασία διαζυγίου, ήταν κάτι που την στιγμάτισε, την αιφνιδίασε και την άλλαξε τελείως. Εκείνη την εποχή όλοι ασχολούνταν με το τραγικό συμβάν του θανάτου του εφοπλιστή και καναλάρχη, αλλά και με όλες, ακόμη και τις πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες του χωρισμού τους.

Ένας χωρισμός που εξελίχθηκε σε κινηματογραφικό θρίλερ για την τεράστια περιουσία του εφοπλιστή και ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 και το πως αυτή θα μοιραζόταν ανάμεσα στην ίδια και τα παιδιά του. Η ίδια η Μαρί, παρά τον καταιγισμό των αρνητικών στην πλειοψηφία τους δημοσιευμάτων, κράτησε και πάλι χαμηλούς τόνους, μιλώντας ελάχιστα έως καθόλου. Σχεδόν εξαφανίστηκε από προσώπου γης και αφοσιώθηκε στη γραφή στίχων και στη συγγραφή βιβλίων, συνεχίζοντας παράλληλα το φιλανθρωπικό έργο που έκανε μέσα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Με αγάπη».

Μαρί Κωνσταντάτου 2019: Δείτε βίντεο από συνέντευξή της ένα χρόνο πριν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις