Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο έπεσε στη Δραπετσώνα: Νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του εκδότη Μαυρίκου
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη Δραπετσώνα: Νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του εκδότη Μαυρίκου

Αυτοκίνητο έπεσε στη Δραπετσώνα: Διαστάσεις τραγωδίας έλαβε η πτώση του αυτοκινήτου που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Αυτοκίνητο έπεσε στη Δραπετσώνα: Σε βάθος 32 μέτρων, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, που το μεσημέρι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας. Οι σοροί που ανασύρθηκαν από βατραχανθρώπους του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά. Οι άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν από το αυτοκίνητο δύο νεκρούς, μία μάνα μαζί με τον γιο της. Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για την μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, του δημοσιογράφου-εκδότη της εφημερίδας “Ακρόπολη” που το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε και το οποίο είχε απανθρακωθεί στην Αττική οδό.Το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes ανήκε στην σύζυγο του εκδότη Π. Μαυρίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα.

Αυτοκίνητο έπεσε στη Δραπετσώνα: Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η γυναίκα. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις