Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 8χρονη Αλεξία νέα: «Δεν έχει έρθει ακόμα να ζητήσει συγγνώμη», λέει ο πατέρας
ΕΛΛΑΔΑ

8χρονη Αλεξία νέα: «Δεν έχει έρθει ακόμα να ζητήσει συγγνώμη», λέει ο πατέρας

8χρονη Αλεξία νέα: Στο κέντρο αποκατάστασης του Αμβούργου οι γιατροί είναι έτοιμοι να δεχθούν τη μικρή Αλεξία από την Ελλάδα.

8χρονη Αλεξία νέα: Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ημέρες για την 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα το Πάσχα, στη Θήβα. Η θεραπεία της στο Παίδων έχει ολοκληρωθεί και τώρα, πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η μικρή βρίσκεται ακόμη στην αναμονή για τη μεταφορά της στο κέντρο αποκατάστασης του Αμβούργου, καθώς δεν έχει συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, σύμφωνα με τον Alpha. Ο ΕΟΠΥΥ εξετάζει αίτημα της οικογένειας, με το οποίο ζητά να εγκριθεί το κονδύλι ύψους 90.000 ευρώ το συντομότερο, ώστε το παιδί να ταξιδέψει στις 22 Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος για τον τραυματισμό της 8χρονης στο κεφάλι, «εμφανίστηκε» για πρώτη φορά, μέσω του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε επιστολή με την οποία προτείνει να δίνει το ποσό των 800 ευρώ κάθε μήνα στην οικογένεια για την αποκατάσταση της μικρής. «Το ποσό αυτό είναι γελοίο. Με εξοργίζει πολύ. Δεν έχει έρθει ακόμα να ζητήσει συγγνώμη», δηλώνει από την πλευρά του, ο πατέρας της 8χρονης. Ανήμερα του Πάσχα η 8χρονη Αλεξία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα. Ο δράστης βρισκόταν στο απέναντι χωριό και πάνω στο γλέντι πυροβόλησε στον αέρα. «Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» λέει ο πατέρας. Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου ζητά η οικογένεια της Αλεξίας. Η οικονομική τους κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Τι έλεγε ο πατέρας της μικρής στο One Channel

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις