alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος Κύπρος: Νέος σάλος με τον βουλευτή, τα έβαλε με το ΑΚΕΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος Κύπρος: Νέος σάλος με τον βουλευτή, τα έβαλε με το ΑΚΕΛ

Μπογδάνος Κύπρος: Απαντώντας, το ΑΚΕΛ τον χαρακτήρισε «σεσημασμένο ακροδεξιό» και έκανε λόγο για «χαφιεδισμός» και «αντικομμουνισμό της εποχής των σπηλαίων».

Μπογδάνος Κύπρος: Επίθεση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τις δηλώσεις που έκανε σε κυπριακό μέσο ενημέρωσης σχετικά με το ΑΚΕΛ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξη που έδωσε στον Ρεπόρτερ της Κύπρου είπε μεταξύ άλλων ότι «το ΑΚΕΛ ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάει για Ελληνισμό και ελληνικό πατριωτισμό» καθώς και ότι η ιστορία του «είναι δυστυχώς διάσπαρτη από στιγμές ντροπής». Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κ. Μπογδάνο για ακροδεξιό παραλήρημα και καλεί τον πρωθυπουργό να καταδικάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του.

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στην Κύπρο. Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «οι αναφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν έχουν καμιά βαρύτητα», ενώ απευθυνόμενο στο αντίπαλο κόμμα του ΔΗΣΥ, ανέφερε πως «δεν χρειάζεται να κάνει εισαγωγή από την Ελλάδα γραφικούς ακροδεξιούς, καθώς διαθέτει αρκετούς ο ίδιος».

Μπογδάνος Κύπρος: Ο βουλευτής στο ΣΙΓΜΑ

Μπογδάνος Κύπρος: Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν προκαλεί έκπληξη, το ακροδεξιό παραλήρημα του Κ. Μπογδάνου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο. Οι αντικομουνιστικές, εθνικιστικές, ανιστόρητες δηλώσεις του, είναι γνωστές στο πανελλήνιο. Ούτε οι ύβρεις του εναντίον του ΑΚΕΛ μας κάνουν εντύπωση. Η ιστορία και οι διαχρονικοί αγώνες του ΑΚΕΛ υπέρ των συμφερόντων του κυπριακού λαού, των εργαζομένων, για ελευθερία, Δημοκρατία, για μια δίκαιη επίλυση του Κυπριακού είναι γνωστοί και δεν μπορούν να κηλιδωθούν από κανέναν Μπογδάνο.

Ο Κ. Μπογδάνος, όμως, δεν είναι πια ένας παρουσιαστής ειδήσεων, ούτε ένας απλός σχολιαστής. Είναι βουλευτής της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ένας σύγχρονος, φιλελεύθερος πολιτικός. Δεν είναι δυνατόν η Ν.Δ., μπροστά σε αυτή την εξαγωγή ακροδεξιού μίσους στην Κύπρο, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, να σιωπά. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να καταδικάσει τις ακροδεξιές ύβρεις του βουλευτή του.

Μπογδάνος Κύπρος: Η αντίδραση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα, ο πρώην «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου παράνομη στοχοποίηση μέλους της ΚΝΕ, που θυμίζει τις “βέλτιστες” πρακτικές του δωσιλογισμού στην χώρα μας, στις οποίες μας είχαν συνηθίσει τα πολιτικά του πρότυπα στις μαύρες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.

Αυτός που ήθελε τανκς στην ΕΡΤ, που υπερασπιζόταν τον Ρουπακιά, τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, σήμερα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων ενός μέλους της ΚΝΕ, παραβιάζοντας έτσι κάθε έννοια ηθικής όσο και τη συνταγματική αρχή που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.

Βέβαια, κανείς δεν εκπλήσσεται με τον Μπογδάνο, έναν υπερασπιστή των δολοφόνων ναζί. Τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Νέας Δημοκρατίας.

Η μάχη απέναντι στον σκοταδισμό, την ακροδεξιά, τη συντήρηση και τη βαρβαρότητα, είναι η μάχη της γενιάς μας για μια κοινωνία ισότητας, δημοκρατίας όπου όλα τα λουλούδια θα μπορούν να ανθίσουν».

Μπογδάνος: Ο βουλευτής της ΝΔ, μπήκε στο στόχαστρο όταν έβγαλε στη φόρα τα στοιχεία του καρατέκα…