Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM2 αποχώρηση: Το μήνυμα της Αργυρώς Μαγγλάρη
LIFESTYLE

GNTM2 αποχώρηση: Το μήνυμα της Αργυρώς Μαγγλάρη

GNTM2 αποχώρηση: Την πρώτη αποχώρηση είχαμε χθες από το ριάλιτι μετά από μία δοκιμασία που είχε φίδια, κλάματα αλλά και ένα οικολογικό μήνυμα.

GNTM2 αποχώρηση: Την πρώτη αποχώρηση είχαμε χθες από το GNTM2 μετά από μία δοκιμασία που είχε φίδια, κλάματα αλλά και ένα οικολογικό μήνυμα. Η Αργυρώ Μαγγλάρη όμως δεν τα κατάφερε και ήταν η κοπέλα που έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων. Μετά την δοκιμασία με την κάθετη πασαρέλα, τα κορίτσια χθες ήρθαν αντιμέτωπες με φίδια καθώς η φωτογράφηση περιελάμβανε πολλών ειδών φίδια με τον Στέφανο, τον γητευτή τους να εντυπωσιάζει τόσο τα μοντέλα όσο και το κοινό. Η Σουζάνα έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι φοβόταν να πιάσει το φίδι και ξέσπασε σε κλάματα αλλά ο φόβος της ήταν τόσο μεγάλος που είχε μία από τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες με την Γκλόρια και την Αργυρώ.

Κάποια όμως έπρεπε να αποχωρήσει, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως τελικά από το ριάλιτι μόδας αποχωρεί η Αργυρώ Μαγγλάρη, επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Η 25χρονη, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν. «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που μου στέλνετε. Μου δίνετε άπειρη δύναμη να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζουν όλα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλου σας ξεχωριστά» έγραψε η Αργυρώ που αποχώρησε από το GNMT2.

GNTM2 αποχώρηση: Η χθεσινή δοκιμασία των κοριτσιών του ριάλιτι

Μετά από την τολμηρή και ριψοκίνδυνη δοκιμασία της κάθετης πασαρέλας από ύψος 30 μέτρων, τα κορίτσια του GNTM 2 ήρθαν αντιμέτωπα με μία ακόμη πρόκληση. Από το παιχνίδι έχουν φύγει ήδη δύο μοντέλα, η Κατερίνα Πεφτίτση και η Πόπη Γαλετσά, καθώς δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία λόγω υψοφοβίας. Στην χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης οι κοπέλες του GNTM θα κληθούν να ξεπεράσουν για άλλη μια φορά τους φόβους τους και τα όριά τους, αλλά και να δείξουν τη δύναμή τους. Η δοκιμασία αποχώρησης περιλάμβανε beauty φωτογράφιση μαζί με φίδια, τα οποία έπρεπε να κρατάνε πάνω τους και τα οποία τυλίγονταν στο σώμα τους. Πολλά από τα 22 κορίτσια του σπιτιού παρέλυσαν από τον φόβο τους, ξέσπασαν σε κλάματα και λύγισαν μπροστά στην τρομακτική αυτή δοκιμασία.

GNTM2: Δείτε τη συνέντευξη της Αργυρώς Μαγγλάρη στη «φωλιά των ΚουΚου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις