Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απάτη: Εξαπατούσε υποψήφιους ενοικιαστές
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη: Εξαπατούσε υποψήφιους ενοικιαστές

Απάτη: 35χρονη μέσω αγγελιών είχε ενοικιάσει παίρνοντας προκαταβολές το ίδιο διαμέρισμα σε 4 άτομα.

Απάτη: Νοίκιασε διαμέρισμα στη συνοικία Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και το… νοίκιαζε παριστάνοντας την ιδιοκτήτρια σε ανύποπτους ενδιαφερόμενους! Ανέβασε αγγελίες… ενοικίασης του διαμερίσματος (!) και υποδεχόταν ως ιδιοκτήτρια υποψήφιους ενοικιαστές, στους οποίους έδειχνε τους χώρους, εισπράττοντας τις ανάλογες προκαταβολές! Πρόκειται για μια 35χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βάρος τεσσάρων υποψήφιων ενοικιαστών του διαμερίσματος. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε όταν έφθασαν η μία μετά την άλλη οι καταγγελίες στο Τμήμα Ασφάλειας Χαριλάου-Ανάληψης από υποψήφιους ενοικιαστές οι οποίοι, αφού είχαν δώσει την προκαταβολή, αντιλαμβάνονταν ότι το διαμέρισμα είχε… ενοικιασθεί και σε άλλους!

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 η 35χρονη εξαπάτησε συνολικά τέσσερα άτομα, σε ισάριθμες περιπτώσεις, πείθοντας τους να της καταβάλλουν χρηματικά ποσά ως προκαταβολή, εγγύηση ή μισθώματα. Καθώς το φθινόπωρο είναι εποχή που πολλοί ψάχνουν να νοικιάσουν σπίτια -φοιτητές, άνθρωποι που μετακομίζουν κ.λπ.- είναι συχνές και οι περιπτώσεις εξαπάτησης υποψήφιων ενοικιαστών από επιτήδειους.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Απάτη: Η 42χρονη… έγκυος

Στην προηγούμενη, ανάλογη υπόθεση με θηλυκό… άρωμα και πάλι, αρνητική πρωταγωνίστρια ήταν μια 42χρονη γυναίκα, η οποία παρίστανε την έγκυο. Κατηγορήθηκε ότι πλησίαζε τους ιδιοκτήτες υπό ενοικίαση διαμερισμάτων και ζητούσε να δει τα δωμάτια. Ξαφνικά, όμως, προσποιείτο αδιαθεσία, λόγω ακριβώς της εγκυμοσύνης. Ζητούσε να πάνε στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη. Οι τελευταίοι, έσπευδαν αμέσως να προσφέρουν ένα ποτήρι νερό και όποια βοήθεια χρειαζόταν στην… έγκυο υποψήφια ενοικιάστρια.

Ο συνεργός αλώνιζε

Ενώ εκείνη καθόταν στο σαλόνι και δεχόταν τις περιποιήσεις των ενοίκων, ο συνεργός της περιδιάβαινε τα δωμάτια, αφαιρώντας μετρητά και κοσμήματα! Η Αστυνομία είχε λάβει αρκετές καταγγελίες για τη δράση της… εγκύου, που εμφανιζόταν ως υποψήφια ενοικιάστρια διαμερισμάτων και με τον συνεργό της κατάκλεβαν τα πάντα. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις