Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός αρνήθηκε πρόταση για τη σειρά της χρονιάς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός αρνήθηκε πρόταση για τη σειρά της χρονιάς

Άγριες Μέλισσες: Το νέο τηλεοπτικό δράμα εποχής του ANT1 ήρθε να σημάνει μια νέα εποχή στην ελληνική τηλεόραση, αλλά μια ηθοποιός επέλεξε να μη συμμετέχει.

Άγριες Μέλισσες: Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Λέχου, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως είχε πρόταση να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα επεισόδια, αλλά αρνήθηκε. «Η τηλεόραση, δυστυχώς, φέτος δεν χώραγε πουθενά. Είχα προτάσεις και η μία ήταν για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά δεν μπορούσα, τους το είπα και ήταν ειλικρινές αυτό που είπα. Δεν χώραγε με τίποτα.

Έτρεχα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δεν προλάβαινα ούτε να φάω», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε για τη σειρά: «Δεν έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκοπεύω να το δω». Για να καταλήξει η ηθοποιός: «Δεν στεναχωριέμαι γιατί στη ζωή αυτή κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Όλα θα τα έχουμε; Πώς θα γίνει;».

Άγριες Μέλισσες: Οι τρεις αδερφές

Άγριες Μέλισσες: Το σκηνικό

Η ομάδα Up Drones ανακάλυψε τον τόπο όπου έχει στηθεί το ονειρεμένο σκηνικό, όπου γίνονται τα βασικά γυρίσματα της σειράς και το παρουσιάζει… Up’ο ψηλά. Το νέο τηλεοπτικό δράμα εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» ήρθε να σημάνει μια νέα εποχή στην ελληνική τηλεόραση, δεδομένου ότι το κόστος της παραγωγής του άγγιξε τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα Up Drones ανακάλυψε τον τόπο όπου έχει στηθεί το ονειρεμένο σκηνικό, όπου γίνονται τα βασικά γυρίσματα της σειράς και το παρουσιάζει από ψηλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις