Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζάστιν Μπίμπερ φιλόζωοι: “Βουλώστε το, ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα”
ΚΟΣΜΟΣ

Τζάστιν Μπίμπερ φιλόζωοι: “Βουλώστε το, ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα”

Τζάστιν Μπίμπερ φιλόζωοι: Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε δυο γάτες Σαβάνας κάτι που εξόργισε την PETA, ανοίγοντας «πόλεμο» ανάμεσα στον τραγουδιστή και την οργάνωση.

Τζάστιν Μπίμπερ φιλόζωοι: «Η PETA μπορεί να το βουλώσει!» έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ στο προφίλ του στο Instagram απαντώντας στις κατηγορίες της φιλοζωικές οργάνωσης που τον επέκρινε γιατί έδωσε 35.000 δολάρια με σκοπό να αγοράσει δύο εξωτικές γάτες Σαββάνας, που θεωρούνται υβριδικές. Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Μπίμπερ έδωσε αυτό το ποσό για να αγοράσει τις δύο γάτες, την Τούνα και την Σούσι, που είναι υβριδικές από γάτες κατοικίδια και το είδος Serval, είδος γάτας της υποσαχάριας Αφρικής.

«Baby, baby, baby, nooooooo», ήταν το σχόλιο της προέδρου της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, που δανείστηκε έναν γνωστό στίχο του τραγουδιστή. «Ο Τζάστιν Μπίμπερ θα μπορούσε να εμπνεύσει τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο να σώσουν μια ζωή υιοθετώντας μια γάτα από ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, αντί να εντείνει την επικίνδυνη απαίτηση για γάτες υβρίδια, συνεισφέροντας στην κρίση υπερπληθυσμού των ζώων. Απέδειξε πως όταν πρόκειται για βοήθεια απέναντι στα ζώα, μέχρι στιγμής η στάση του είναι “δεν με νοιάζει”», σημείωσε η Lisa Lange.

View this post on Instagram

My kiddos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Τζάστιν Μπίμπερ φιλόζωοι: Και κάπου εδώ, αρχίζει η κόντρα…

Ωστόσο το σχόλιό της, κάθε άλλο παρά έκανε τον Τζάστιν Μπίμπερ να αναθεωρήσει την κίνησή του, αφού σε μια σειρά από Instagram Story, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, αντεπιτέθηκε στην οργάνωση, καλώντας την να «εστιάσει στα αληθινά προβλήματα». «Η PETA μπορεί να το βουλώσει!» έγραψε ο 25χρονος. «Η PETA να εστιάσει στα πραγματικά προβλήματα. Όπως η λαθροθηρία και οι βιαιότητες κατά των ζώων. Σας πείραξε που θέλω ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν σας πείραξε όταν πήρα τον σκύλο μου τον Όσκαρ που ήταν αδέσποτος. Όλα μας τα κατοικίδια πρέπει να είναι από αδέσποτα; Πιστεύω στις υιοθεσίες αδέσποτων, αλλά πιστεύω και ότι υπάρχουν προτιμήσεις και γι’ αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων. Η PETA να πάει να βοηθήσει με όλο αυτό το πλαστικό στους ωκεανούς και να αφήσει ήσυχες τις όμορφες γάτες μου».

Η Ingrid Newkirk από την PETA δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη τη νέα τοποθέτηση, καλώντας τον Τζάστιν Μπίμπερ να σκεφτεί περισσότερο το ζήτημα και να περάσει μια ώρα με την οργάνωση σε ένα καταφύγιο ζώων. «Όταν εκατομμύρια ζώα χάνουν τις ζωές τους κάθε χρόνο επειδή δεν υιοθετούν αρκετοί άνθρωποι -αντιθέτως επιλέγουν να αγοράζουν- η κρίση υπερπληθυσμού του είναι “πραγματικό πρόβλημα”», απάντησε η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις