Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Kylie Jenner χωρισμός: Τίτλοι τέλους στην σχέση με τον διάσημο ράπερ Travis Scott
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kylie Jenner χωρισμός: Τίτλοι τέλους στην σχέση με τον διάσημο ράπερ Travis Scott

Kylie Jenner χωρισμός: Το διάσημο ζευγάρι ζει πλέον χωριστά, όμως δεν έχει δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του.

Kylie Jenner χωρισμός: Το διάσημο ζευγάρι ζει πλέον χωριστά, όμως δεν έχει δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του. Ο Travis Scott και η Kylie Jenner αποφάσισαν να ζήσουν σε διάσταση. Όπως μεταφέρει το TMZ, το διάσημο ζευγάρι προσπάθησε να βρει κοινό σημείο επαφής, όμως πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε ότι χρειάζεται να περάσουν λίγο χρόνο χωριστά. «Είναι χωριστά, αλλά δεν έχουν τελειώσει», λέει στο «People» μία μη κατονομαζόμενη πηγή από το περιβάλλον της Jenner. «Έχουν ακόμα κάποια θέματα εμπιστοσύνης, όμως τα προβλήματά τους προέκυψαν από την πίεση του τρόπου ζωής που ακολουθούν», προσθέτει. Ο ράπερ και η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μοντέλο διατηρούν σχέση από το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την ενός έτους Stormi.

Η σχέση τους είχε περάσει από τρικυμία τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Travis Scott κατηγορήθηκε ότι απάτησε την Kylie Jenner, αν και ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Look Mom I Can Fly» που δημιούργησε ο ράπερ σε συνεργασία με το Netflix. Αντίστοιχα, η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα η Kylie Jenner με τον Travis Scott έχει ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου και ήταν μία γεύση από την πολυσυζητημένη φωτογράφισή τους για το εξώφυλλο του «Playboy». Προς το παρόν καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως την είδηση του χωρισμού τους. Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν η Kylie παρευρέθηκε στο γάμο των στενών της φίλων, Justin Bieber και Hailey Baldwin, μόνη της, χωρίς τη συνοδεία του αγαπημένου της.

Kylie Jenner χωρισμός: Το love story του ζευγαριού

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας και ο ράπερ εμφανίστηκαν πρόσφατα μαζί στο νέο τεύχος του Playboy. Ο Scott  πήρε συνέντευξη στην Jenner και την ρώτησε γιατί δούλεψαν τόσο καλά ως ζευγάρι. «Πιστεύουμε το ίδιο, και έχουμε τους ίδιους στόχους και τα πάθη στη ζωή», δήλωσε ηJenner. “Εκτός από το γεγονός ότι έχουμε καλή χημεία, διασκεδάζουμε μαζί, είσαι ο καλύτερος φίλος μου. Μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα που έχει κάθε σχέση, εξελισσόμαστε μαζί τους και μέσα από αυτά και γινόμαστε δυνατότεροι».

Μέχρι πρότινος το μόνο γνωστό για αυτούς ήταν πως η Κάιλι εντοπίστηκε για πρώτη φορά με τον Σκοτ στο προπέρσινο φεστιβάλ Coachella, λίγες εβδομάδες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Tyga. Αργότερα εμφανίστηκαν μαζί σε έναν αγώνα μπάσκετ και τον Σεπτέμβριο του 2017 άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης. Τελικά τον Ιανουάριο η Κάιλι έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Στόρμι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν για πρώτη φορά, το ειδύλλιο άνθισε πολύ γρήγορα. Το πρώτο τους ραντεβού πάντως ήταν στο Coachella.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις