Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Κόκκινο Ποτάμι” Παπαμόσχου: Η πρωταγωνίστρια των 90s επιστρέφει
LIFESTYLE

“Κόκκινο Ποτάμι” Παπαμόσχου: Η πρωταγωνίστρια των 90s επιστρέφει

"Κόκκινο Ποτάμι" Παπαμόσχου: Επίσημη παρουσίαση έκανε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το «Κόκκινο Ποτάμι», η νέα δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

“Κόκκινο Ποτάμι” Παπαμόσχου: Η νέα σειρά του Open αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και πραγματεύεται την γενοκτονία των Ποντίων. Όλοι οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς ήταν εκεί, όπως και άνθρωποι του καναλιού. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του νέου τηλεοπτικού σίριαλ είναι και η Τατιάνα Παπαμόσχου. Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας. Αν το όνομά της δεν σας την θυμίζει, σίγουρα η φυσιογνωμία της θα σας είναι πολύ γνωστή. Έγινε από μικρή γνωστή, πρωταγωνιστώντας στην “Ιφιγένεια” του Μιχάλη Κακογιάννη, στο πλευρό της Ειρήνης Παππά.

Στην τηλεόραση, έπαιξε σε πολλές μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως: Φρουροί της Αχαΐας, Ανατομία ενός εγκλήματος, Κρυφά μονοπάτια, Η αίθουσα του θρόνου, Γιούνγκερμαν κ.α. Ήταν πάντα μελαχρινή, συνήθως με κοντά μαλλιά, χαμηλών τόνων και με με γλυκιά φωνή. Σήμερα, στα 55 της, είναι μια κομψή γυναίκα με πιο μακριά μαλλιά, αλλά πάντα σκούρα. Αναμένουμε να δούμε τον ρόλο της στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Δείτε πώς είναι σήμερα:

Δείτε την Τατιάνα Παπαμόσχου στην “Αίθουσα του Θρόνου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις