Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νόρα Κατσέλη σήμερα: “Έπαιρνα μεγάλη βουλευτική σύνταξη και τώρα… “
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νόρα Κατσέλη σήμερα: “Έπαιρνα μεγάλη βουλευτική σύνταξη και τώρα… “

Νόρα Κατσέλη σήμερα: Νόρα Κατσέλη σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για την πολιτική, το θέατρο και τις προσωπικές της επιλογές.

Νόρα Κατσέλη σήμερα: Για την πολιτική, το θέατρο, αλλά και τη σύνταξη που παίρνει πλέον μίλησε η Νόρα Κατσέλη σε συνέντευξή της. «Γενικώς οι βουλευτές δεν έχουν λεφτά», είπε η ηθοποιός και πρώην βουλευτής και συμπλήρωσε: «Έπαιρνα μια πάρα πολύ μεγάλη σύνταξη. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η σύνταξη που έπαιρναν . Τώρα πια παίρνω 640 ευρώ και δεν το πιστεύει κανείς, αλλά έτσι είναι», είπε η κ. Κατσέλη μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι» στο ΣΚΑΪ. «Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ εδώ και πάρα πολύ καιρό», δήλωσε ακόμη η Νόρα Κατσέλη και εξήγησε: «Ένας χώρος του 48% δεν μπορεί να είναι ευτυχής όταν είναι χώρος του 6%». Στο δίλημμα «Τσίπρας ή Μητσοτάκης», η απάντηση που έδωσε ήταν «Ε, Τσίπρας», ενώ στο δίλημμα «πολιτική ή θέατρο» απάντησε «Πρώτα από όλα θέατρο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιζε σε παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή, η Νόρα Κατσέλη αναρωτήθηκε «Γιατί όχι;». «Αυτοί που τον σνομπάρουν κακώς κάνουν και τον σνομπάρουν και είναι ντροπή αυτό που έγινε. Ταλέντο θα πει να μαζεύεις κόσμο, να σε πιστεύει ο κόσμος, να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε ακολουθεί. Και τον Μάρκο Σεφερλή τον ακολουθεί ο κόσμος. Κάποιους άλλους που έκαναν κριτική δεν τους ακολουθεί κανένας πια», πρόσθεσε η πρώην βουλευτής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις