Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βανδή – Πάολα: Η συνεργασία του χειμώνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βανδή – Πάολα: Η συνεργασία του χειμώνα

Βανδή Πάολα: Μία συνεργασία που σίγουρα ουδείς την περίμενε αναμένεται για την Δέσποινα Βανδή.

Βανδή Πάολα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της, με ποια μεγάλη τραγουδίστρια θα συνεργαστεί φέτος η Δέσποινα Βανδή. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του χειμώνα, που αναμένεται να πάει εξαιρετικά. Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη για άλλη μία πετυχημένη σεζόν. Φέτος, λοιπόν, θα τραγουδά μαζί με την Πάολα και η συνεργασία αυτή είναι σίγουρο, πως θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους φαν των μπουζουκιών.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συζητούσα με φίλους και συναδέλφους και έμαθα διάφορα, καταρχήν για εσάς που θέλετε να βγαίνετε έξω και να τα “σπάτε” να σας πω ότι ένα από τα σχήματα του χειμώνα που περιμένουμε ότι θα πάνε πολύ καλά είναι…». «Η Δέσποινα Βανδή με την Πάολα, αναμένεται να μοιραστούν την σκηνή και να γίνει χαμός! Φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια οι δύο κυρίες…»!
Η Δέσποινα Βανδή φέτος θα συνεργαστεί με την Πάολα και αναμένεται να έχει άλλη μία πολύ επιτυχημένη σεζόν. Οι φανατικοί του X Factor αναμένουν με αγωνία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου που ξεκινά η φάση των Chair Challenge του μουσικού talent show του Open. Μια απαιτητική δοκιμασία με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή. Η αρχή γίνεται με τα groups του Γιώργου Θεοφάνους.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στα social media

Η παράσταση «Το δικό μας σινεμά» έριξε αυλαία την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, κέρδισε το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού, κάτι που αποδεικνύεται από τα συνεχή sold out όλες τις ημέρες που «ανέβαινε» στο θέατρο «Άλσος». Το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή, η οποία ξεχώρισε με τις υποκριτικές της ικανότητες στο θεατρικό σανίδι, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο «Το δικό μας σινεμά». Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με backstage στιγμές της από το «Άλσος» και στη λεζάντα που το συνόδευε έγραψε μερικά λόγια για την τελευταία βραδιά που πέρασε με τους συνεργάτες της.

«Είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές backstage της τελευταίας μας βραδιάς! Το Δικό μας Σινεμά ομόρφυνε το καλοκαίρι μας κι ας μη χορτάσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Δεν ήταν μόνο η επιτυχία που γευτήκαμε χάρη στο όνειρο του Ηλία Μαροσουλη και των δημιουργών του έργου,να αναβιώσει το Άλσος!
Ήταν που συνάντησα και γνώρισα και μοιράστηκα στιγμές αληθινές με τόσο αξιόλογους συνεργάτες! Ήταν αυτό που διασταυρώθηκαν οι ζωές μας!

Από την πόρτα που έφτανες σε καλωσόριζαν άνθρωποι με ένα χαμόγελο! Η μυρωδιά του popcorn σε συνοδεία με το εξαντλητικό τραγούδισμα των τζιτζικιών σε τοποθετούσε απευθείας σε ένα πλαίσιο αρμονίας γι’ αυτό που θα ακολουθούσε…
Ύστερα άρχιζαν να γεμίζουν τα καμαρίνια, να ανταλλάσσουμε τα νέα μας στη διάρκεια της προετοιμασίας,λίγο καφέ με τον Σπύρο λίγο οι λιχουδιές της Πηνελοπης,το νάζι της Παρθένας,η Ελένη κάθε μέρα με μια γλύκα, η Σύλβια να ντύνεται κάθε μέρα διαφορετικά έχοντας θέμα ένα νησί,η Κατερίνα πάντα στιλάτη και βιαστική,ο Κώστας πάντα χαλαρός κι ο Παύλος έχοντας πάντα κάτι ιδιαίτερο να σου πει!

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

Είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές backstage της τελευταίας μας βραδιάς! Το Δικό μας Σινεμά ομόρφυνε το καλοκαίρι μας κι ας μη χορτάσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Δεν ήταν μόνο η επιτυχία που γευτήκαμε χάρη στο όνειρο του Ηλία Μαροσουλη και των δημιουργών του έργου,να αναβιώσει το Άλσος! Ήταν που συνάντησα και γνώρισα και μοιράστηκα στιγμές αληθινές με τόσο αξιόλογους συνεργάτες!Ηταν αυτό που διασταυρώθηκαν οι ζωές μας! Από την πόρτα που έφτανες σε καλωσόριζαν άνθρωποι με ένα χαμόγελο!Η μυρωδιά του popcorn σε συνοδεία με το εξαντλητικό τραγουδισμα των τζιτζικιών σε τοποθετούσε απευθείας σε ένα πλαίσιο αρμονίας γιαυτο που θα ακολουθούσε… Ύστερα άρχιζαν να γεμίζουν τα καμαρίνια,να ανταλλάσσουμε τα νέα μας στη διάρκεια της προετοιμασίας,λίγο καφέ με τον Σπύρο λίγο οι λιχουδιές της Πηνελοπης,το ναζι της Παρθένας,η Ελένη κάθε μέρα με μια γλυκα,η Σύλβια να ντύνεται κάθε μέρα διαφορετικά έχοντας θέμα ένα νησί,η Κατερίνα πάντα στυλατη και βιαστική,ο Κώστας πάντα χαλαρός κι ο Παύλος έχοντας πάντα κάτι ιδιαίτερο να σου πει! Ζέσταμα φωνής,τραγούδια,πειράγματα και κάπως έτσι χτυπούσε το τρίτο κουδούνι! Τεχνικοί,χορευτές πάντα καλό κουρδισμένοι άλλωστε δεν υπήρχε περιθώριο λάθους σε μια τόσο απαιτητική παράσταση! Ένας κόσμος που απολάμβανε κάθε λεπτό την ιστορία μας και τα τραγούδια μας! Κι εγώ αφημενη στο ένστικτο μου και ακουμπώντας πάνω στα όσα μου έμαθαν στις πρόβες προσπαθούσα να ισορροπησω ανάμεσα στον Σπύρο,τον Παύλο,την Παρθένα,την Ελένη,την Πηνελοπη,τον Γιώργο,τον Μεμο ,την Κατερίνα,τον Κώστα,την Σύλβια την Ευγενία και τον κ.Κωνσταντινου! Έψαχνα το συναίσθημα της Μαιρης Παυλίδου μέχρι και την τελευταία μας παράσταση! Το θέατρο είναι μαγικό! Η μαγεία του έγκειται στο ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια να ψάξεις κι άλλες γωνιές της ψυχής που υποδύεσαι! Ψάχνεις την αλήθεια! Και η αλήθεια είναι πάντα συγκινητική! Μιχάλη,Θανάση και Φωκα μου αγαπημένε σας ευχαριστώ!Γιαυτο που έζησα! Με τον κόσμο πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτήν! Αξέχαστο θα μου μείνει αυτό το καλοκαίρι… Υ.Γ Τελικά ποτε δε μέτρησα ποσα κοστούμια άλλαζα σε κάθε παράσταση…

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις