Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλλη Τρίγγου σχέση: Με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό υπήρξε ζευγάρι
LIFESTYLE

Έλλη Τρίγγου σχέση: Με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό υπήρξε ζευγάρι

Έλλη Τρίγγου σχέση: Γνωστή ήδη στο θεατρόφιλο κοινό, η Έλλη Τρίγγου αρχίζει να απολαμβάνει την αποδοχή του μεγάλου κοινού με τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Έλλη Τρίγγου σχέση: Οι καλλιτεχνικές μετοχές της είναι πολύ ψηλά και οι προβολείς είναι πια στραμμένοι πάνω της τόσο για την μεγάλη της κινηματογραφική επιτυχία, όσο για την εξαιρετική ερμηνεία της στην παράσταση “Στέλλα Κοιμήσου” αλλά και το πέρασμα από τη σειρά “The Durrels”. Παρόλα αυτά η Έλλη Τρίγγου πότε δεν απασχόλησε τα Μέσα με την προσωπική της ζωή. Όσο αθόρυβα ήταν εφτά χρόνια με πασίγνωστο ηθοποιό άλλο τόσο αθόρυβε ήρθε και ο χωρισμός τους.

Οι δυο τους κράτησαν το ειδύλλιό τους μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά, όταν έγινε γνωστό ότι είναι ζευγάρι, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να της κάνει ένα ξεχωριστό «δώρο» που τη συγκίνησε. Ο λόγος για τον θεατρικό ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα. Όταν απέσπασε το Βραβείο Χορν το 2016 για την παράσταση «ΑΩ» και τις ερμηνείες τόσο στον «Βασιλιά Ληρ» όσο και στον «Ρήσο», δήλωσε ότι το αφιερώνει στον Λευτέρη Βογιατζή και στην Έλλη Τρίγγου.

«Ο πρώτος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή λείπει σε όλους μας, γιατί μέσα από τα μάτια του είδα ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Και ο δεύτερος είναι η σύντροφος μου, η Έλλη, γιατί μέσα στα δικά της μάτια είδα ότι χωρίς την αγάπη και τον έρωτα ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά. Έκτοτε οι δυο τους ζούσαν ευτυχισμένοι, χωρίς να αναφέρονται δημοσίως στη σχέση τους μέχρι που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η αυλαία έπεσε στη σχέση τους χωρίς εντάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις