Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / “Έρωτας Μετά” 01/10: Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Έρωτας Μετά” 01/10: Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη

"Έρωτας Μετά" 01/10: Η αγαπημένη σειρά δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις ανατροπές και τα flashback.

Έρωτας Μετά 01/10: To αποψινό επεισόδι0 (1-10-2019) του ερωτικού θρίλερ του Alpha θα μας κρατήσει σπίτι. Ο Γιώργος βρίσκει τον Ηλία άσχημα χτυπημένο στο πάρκινγκ της εταιρίας και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τα τραύματα του Ηλία οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάποιος επιχείρησε να τον εκφοβίσει. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για τα καινούργια στοιχεία που έχει για τον υπαίτιο του ατυχήματος και της ξεκαθαρίζει πως η Όλγα Χουρμούζη είναι κλειδί για τη λύση της υπόθεσης του Κωνσταντίνου.

Ο Χρήστος επισκέπτεται μετά από πολλά χρόνια τον αδελφό της Άννας, Απόστολο, και οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση για τα πόσα ξέρει ο καθένας αναφορικά με την εξαφάνιση της Άννας. Το “Έρωτας Μετά” διαδραματίζεται σε δύο χρόνους. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα βοηθάει την Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο να ξεπεράσουν την ψυχρότητα μεταξύ τους μετά τον καυγά, χρησιμοποιώντας το μάθημα τάνγκο για να τους φέρει κοντά.

Έρωτας μετά: Οι συντελεστές

Η σειρά με πρωταγωνιστές τη Βάσω Λασκαράκη, την Έμιλυ Κολιανδρή, τον Αντώνη Καρυστινό και τον Μάριο Αθανασίου. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50 προβάλλεται μέσα απ’ τη συχνότητα του Alpha.

-Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου.
-Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος.
-Σκηνοθέτες: Βασίλης Τσελεμέγκος, Σέργιος Κωνσταντινίδης.
-Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.
-Στον ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού
-Στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις