Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απεργία ΜΜΜ 2/10/19: Πλοία, ΔΕΗ και τράπεζες “νεκρώνουν”
ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ 2/10/19: Πλοία, ΔΕΗ και τράπεζες “νεκρώνουν”

Απεργία ΜΜΜ 2/10/19: Ταλαιπωρία δίχως τέλος περιμένει τους Αθηναίους, καθώς με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ.

Απεργία ΜΜΜ 2/10/19: Σε νέα πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου εργατικά συνδικάτα και ομοσπονδίες. Διαμαρτύρονται για την κατάθεση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης. Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε 24ωρη απεργία, ενώ η ΑΔΕΔΥ από τις 11 το πρωί ως τη λήξη θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας. Στις 11 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.  Στις 10:30, το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα ταλαιπωρηθούν πολύ αύριο, καθώς τα μόνα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που θα λειτουργήσουν είναι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Το Αττικό Μετρό προχωρά σε 24ωρη απεργία.Οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο ανακοίνωσαν πως θα συμμετέχουν επίσης, στην 24ωρη απεργία. Το τραμ θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. ΟΣΕ και Προαστιακός δεν θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια. Δύσκολα θα περάσουν και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Απεργία: Δεμένα τα πλοία

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνει και η ΠΝΟ, καθώς τα πλοία θα μείνουν δεμένα από τις 6 το πρωί και για 24 ώρες, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Η απεργία ισχύει για όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Απεργία: ΟΤΟΕ-ΔΟΕ

Και ο κλάδος των καθηγητών και των δασκάλων και των καθηγητών θα συμμετάσχει στις αυριανές κινητοποιήσεις με 24ωρη απεργία. Για την Παρασκευή έχουν προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.

Απεργία: Και οι παραστάσεις του Εθνικού ματαιώνονται

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου: «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» στην Κεντρική Σκηνή, «Ξύπνα Βασίλη» στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και «Ο άνθρωπος που γελά» στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις