Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 πρεμιέρα: Το επεισόδιο 1, η συγκλονιστική υπόθεση και ο “μάναρος”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 πρεμιέρα: Το επεισόδιο 1, η συγκλονιστική υπόθεση και ο “μάναρος”

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 πρεμιέρα: Η νέα σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο που έπαιξε χθες Κυριακή βράδυ.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 πρεμιέρα: Η νέα σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει must την φετινή σεζόν. Η δραματική σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής καθηλώνοντας το κοινό, που τη λάτρεψε από την πρώτη στιγμή. Ο ηθοποιός που φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που έκανε guest εμφάνιση στο πρώτο επεισόδιο, ενώ δεν θα τον δούμε ξανά στη συνέχεια του σίριαλ. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που «μάγεψε» το κοινό με την ερμηνεία του στις «Άγριες Μέλισσες» γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού. Έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης και Το τελευταίο σημείωμα. Για την τελευταία ταινία, κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.

Ήταν σχεδόν συγκινητική η επιστροφή στην καλή τηλεόραση. Ούτε οι προσδοκίες διαψεύστηκαν, αλλά ούτε και ένιωσε κάποιος πως προσπάθησε μία εγχώρια σειρά να αντιγράψει τις αντίστοιχες καλές σειρές του εξωτερικού. Οι «Άγριες Μέλισσες» μύρισαν Ελλάδα. Το κείμενο της Μελίνας Τσαμπάνη είναι ένα εξαιρετικό δείγμα κοινωνικής ηθογραφίας με άρτια μυθιστορηματικά στοιχεία που «δένουν» γλυκά με τις απαιτήσεις της τηλεοπτικής δραματουργίας.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Η επιστροφή της καλής τηλεόρασης

Η σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου είναι αριστοτεχνικά κινηματογραφική. Και το καστ; Αχ, αυτό το υπέροχο καστ. Με καθαρόαιμους, δεινούς θεατρίνους να δρασκελίζουν τα πλατό και να μαγεύουν με σιωπές κι εκφράσεις, να γεμίζουν την οθόνη συναίσθημα αβίαστα και να μην απαγγέλουν αυτάρεσκα ατάκες κακογραμμένες που βρίθουν κλισέ και ευκολιών. Οι ηθοποιοί της σειράς θύμισαν σε ένα τηλεοπτικό κοινό, το οποίο έχει εθιστεί στη ριαλιτζίδικη παρακμή και στη σαπουνόπερα της κακιάς ώρας, τι σημαίνει τέχνη, υποκριτική, ποιότητα και αισθητική.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Το Twitter τρελάθηκε με τον Κωνσταντίνου

Από όλους τους ρόλους στις #agriesmelisses αυτόν που πεθαίνει την 1η μέρα έπρεπε να κάνει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου; Κρίμα κι άδικο!

Πρόταση νο2 παίρνουμε τον Κωνσταντίνου και τον βάζουμε στη θέση της Μπόμπα..το παράκανα; #AgriesMelisses #TheVoiceGR

AgriesMelisses δεν ξέρω πώς θα το κάνετε εκεί στον Αντ1, αλλά βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Σε αυτο το σημείο να πω Ανδρεα Κωνσταντίνου σε αγαπω… #AgriesMelisses

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του Και έχει παίξει στις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων! Να τα λέμε και αυτά! #AgriesMelisses

AgriesMelisses αυτό που βγάζουν τον Ανδρέα Κωνσταντίνου τόσο νωρίς πολύ με εκνευρίζει…

Παίζει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, παιδια. Πρωταγωνιστης του Βουλγαρη σε “Το Τελευταιο Σημειωμα”, “Μικρα Αγγλια”. Ο μονος σωστος κινηματογραφικος πρωταγωνιστης που εχουμε. Μπραβο για το cast. #AgriesMelisses

α ρε ανδρέα κωνσταντίνου, μέχρι και ελληνική σειρά κάθομαι να δω για χάρη σου #AgriesMelisses

Έχεις Ανδρέα Κωνσταντίνου στο καστ και τον σκοτώνεις στο πρωτο επεισόδιο. Δώσε μου έναν λόγο. #AgriesMelisses

Συγγνωμη τωρα. Δηλαδη δε θα ξαναδουμε Κωνσταντινου;! Πλακα μας κανουν; τί ειναι αυτο;! Γιατι δεν πεθαναν καναν αλλον;! #AgriesMelisses

Ακόμα και στο ρόλο του μαλακα παραμένει πανέμορφος ο Κωνσταντίνου #AgriesMelisses

Θελήσατε κι εσείς να σας δαμάσει ο Κωνσταντίνου ή μόνο εγώ το ένιωσα? 😋😂😏 #AgriesMelisses

https://twitter.com/mpetsi3/status/1178392972649549825?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1178392972649549825&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fmedia%2Fagries-melisses-poios-einai-andreas-konstantinoy

https://twitter.com/mpetsi3/status/1178395548367360000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1178395548367360000&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fmedia%2Fagries-melisses-poios-einai-andreas-konstantinoy

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Η υπόθεση της σειράς

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό. Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό (Ανδρέα Κωνσταντίνου), στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Τα γυρίσματα έχουν γίνει σε ένα φανταστικό σκηνικό, το οποίο φτιάχτηκε από την αρχή, αναπαριστώντας το σκηνικό της εποχής.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα; Σήμερα θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδια της Σειράς Άγριες Μέλισσες που έκανε πρεμιέρα χθες. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη και αναμένεται να αλλάξει τις τηλεοπτικές μας συνήθειες και να πρεσάρει έντονα τα άλλα δημοφιλή προγράμματα που προβάλλονται από τα άλλα κανάλια στην ίδια ζώνη.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1: Το τρέιλερ για σήμερα 30/9

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις