Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλαμαριά νεκρός: Καυγάδισαν στην κερκίδα, τον έσπρωξε και σκοτώθηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμαριά νεκρός: Καυγάδισαν στην κερκίδα, τον έσπρωξε και σκοτώθηκε

Καλαμαριά νεκρός: Οπαδός του Απόλλωνα Πόντου έπεσε από την εξέδρα και σκοτώθηκε στο γήπεδο της ομάδας του μετά από διαπληκτισμό με άλλον οπαδό.

Καλαμαριά νεκρός: Έβλεπαν μαζί από την εξέδρα την ομάδα τους να αγωνίζεται στο γήπεδο της Καλαμαριάς, αλλά για ζήτημα, που δεν έχει γίνει γνωστό, φιλονίκησαν. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει από ύψος τεσσάρων μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το τραγικό γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα των ομάδων Απόλλωνα Πόντου και Κισσαμικού Χανίων. Νεκρός είναι ένας 70χρονος φίλαθλος, ενώ ο συνομήλικος δράστης, συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Για το θλιβερό περιστατικό, η Αστυνομία, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα (σ.σ χθες) 29-09-2019, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου- Π.Α.Ε. Α.Ο. Κισσαμικός Χανίων, 70χρονος ημεδαπός έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχε με συνομήλικο συνοπαδό του, εντός κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά, τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει, να τραυματισθεί στο κεφάλι και να καταλήξει συνεπεία του τραύματος. Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης”.

Σοβαρά επεισόδια, ωστόσο,  σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 11 τη νύχτα, μεταξύ ομάδας χούλιγκαν και αστυνομικών στην γέφυρα Βρυούλων, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο 4-5 άτομα, τα οποία κινούνταν ύποπτα πάνω από την γέφυρα Βριούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ελαφρά τραυματίες τρεις αστυνομικοί

Καθώς αναμενόταν να περάσει πούλμαν του Ολυμπιακού από την Εθνική Οδό, η Αστυνομία, που είχε λάβει μέτρα, έκανε ελέγχους και πάνω στις γέφυρες για να προλάβει κάποια σχεδιαζόμενη επίθεση. Ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να κάνουν τον έλεγχο, ξαφνικά εμφανίστηκαν τριάντα με σαράντα άτομα, 30-40 άτομα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές στις μοτοσικλέτες και σε ένα περιπολικό, που κλήθηκε και έφτασε στο σημείο για ενίσχυση των αστυνομικών. Από τη σφοδρή επίθεση, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί.

Οι χούλιγκαν, ωστόσο, δεν περιορίστηκαν εκεί και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, επιτέθηκαν εκ νέου σε άλλη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη συμβολή των οδών Εφέσου και Δεκελείας. Αποτέλεσμα ήταν  να τραυματιστούν ακόμη τρεις αστυνομικοί που επίσης χρειάστηκε να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις