Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κυπαρισσία: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του
ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του

Κυπαρισσία: Την 79χρονη μητέρα του μαχαίρωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 46χρονος στην Κυπαρισσία.

Κυπαρισσία: Την 79χρονη μητέρα του μαχαίρωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 46χρονος στην Κυπαρισσία. Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για την διαλεύκανση των κινήτρων και των συνθηκών υπό τις οποίες έγινε το συμβάν. Το περιστατικό έγινε γύρω στη 1 το πρωί και ο 46χρονος έχει ήδη συλληφθεί. Η 79χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα, και σύντομα αναμένεται να διαπιστωθεί γιατί ο 46χρονος έφτασε να κάνει αυτή την αποτρόπαια πράξη. Αναφέρεται ότι μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 46χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης. Ειδικότερα, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, ο 46χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 79χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 79χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η 79χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ το προαναφερόμενο μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας», αναφέρουν οι Αρχές.

Δεύτερο αιματηρό περιστατικό

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που διαδραματίζεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Κυπαρισσία, καθώς πριν από έναν μήνα Γερμανός πυροβόλησε την γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού του. Λίγες ημέρες μετά, η γυναίκα του 78χρονου έχασε και τη μάχη με τη ζωή αφού υπέκυψε στα τραύματά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις