Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεξ στο μπαλκόνι: Τραγικός θάνατος για ζευγάρι στον Ισημερινό
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ στο μπαλκόνι: Τραγικός θάνατος για ζευγάρι στον Ισημερινό

Σεξ στο μπαλκόνι: Μία γυναίκα 28 ετών και ένας άντρας 35, βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και ενώ έκαναν σεξ σε σπίτι, στην πόλη Κίτο στο Εκουαδόρ.

Σεξ στο μπαλκόνι: Τραγικό θάνατο βρήκαν μια γυναίκα κι ένας άνδρας που έπεσαν από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου στον Ισημερινό, την ώρα που έκαναν σεξ. Η 28χρονη Γκαμπριέλα Καστίγιο κι ο 35χρονος εραστής της, Ντανιέλ Καρίγιο δεν αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο. Ένας γείτονας που άκουσε τον θόρυβο από την πτώση βγήκε να δει τι συμβαίνει και βρήκε τις γυμνές σορούς τους σε διπλανή ταράτσα. Η τραγωδία συνέβη μετά από πάρτι αποφοίτησης που έδινε στο διαμέρισμά της στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, Κίτο, η 28χρονη. Συγγενείς της είπαν ότι αφήνει ορφανό ένα οκτάχρονο κορίτσι. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του ζευγαριού, αλλά τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δύο εραστές έπεσαν επειδή δεν υπολόγισαν σωστά το ύψος του τοιχίου του μπαλκονιού.

Ανάλογο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τον Αύγουστο, όταν δύο ερωτευμένοι σκοτώθηκαν στο Περού πέφτοντας από γέφυρα 15 μέτρων, την ώρα που αντάλλασσαν ένα παθιασμένο φιλί. Η Μέιμπεθ Εσπινιόζ κι ο Χέκτορ Βιντάλ επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από νυκτερινή έξοδο σε κέντρο διασκέδασης στην πρωτεύουσα του Περού, το Κούσκο, το περασμένο Σάββατο, αλλά ο θάνατος τους είχε στήσει καρτέρι σε μια γέφυρα, όπου σταμάτησαν για ένα φιλί. Στις ανατριχιαστικές εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το ζευγάρι διακρίνεται να στηρίζεται στο κάγκελο της γέφυρας, ενώ αγκαλιάζονται και φιλιούνται.

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Η 34χρονη γυναίκα σκαρφαλώνει και κάθεται στο κάγκελο τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της. Χάνει όμως την ισορροπία της κι αρχίζει να πέφτει προς τα πίσω παρασύροντας τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί απ’ το κάγκελο, αλλά δυστυχώς πέφτει από τη γέφυρα στον δρόμο που περνά από κάτω. Η Μέιμπεθ σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο σύντροφός της υπέστη κάταγμα στο κρανίο και υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ήταν και οι δύο εκπαιδευμένοι ορειβάτες κι είχαν μετακομίσει στην περιοχή της πρωτεύουσας του Περού για να εργαστούν ως ξεναγοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις