Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απαλλαγή από τον στρατό: 24χρονος το παράκανε, για να γλιτώσει τη θητεία (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Απαλλαγή από τον στρατό: 24χρονος το παράκανε, για να γλιτώσει τη θητεία (pics)

Απαλλαγή από τον στρατό: Ο Alexander Kondratyuk αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την εξαδέλφη του.

Απαλλαγή από τον στρατό: Ότι οι περισσότεροι νεαροί βλέπουν ως “εφιάλτη” τη θητεία τους στον στρατό, είναι γνωστό χρόνια τώρα. Βέβαια, ένας 24χρονος στην Ουκρανία το τερμάτισε, εκμεταλλευόμενος μάλιστα την ανάγκη μιας ηλικιωμένης για συντροφιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Alexander Kondratyuk παντρεύτηκε μία 81χρονη εξαδέλφη του, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η γηραιά νύφη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Ωστόσο, όποτε οι υπηρεσίες του στρατού ειδοποιούν τον νεαρό να παρουσιαστεί φαντάρος, εκείνος τους δείχνει το χαρτί του γάμου και ξεμπερδεύει.

Και αυτό επειδή στην Ουκρανία, όποιος άνδρας έχει να φροντίσει κάποιο άτομο που είναι άρρωστο ή με ειδικές ανάγκες, απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Οι γείτονες, πάντως, της 81χρονης Zinaida Illarionovna λένε ότι σπάνια έβλεπαν τον γαμπρό στο σπίτι της και όποτε συνέβαινε η ατμόσφαιρα έμοιαζε περισσότερο με επίσκεψη ενός φιλικού προσώπου, παρά γαμπρού. «Την επισκέπτονται ανίψια, εγγόνια και αδελφές, αλλά όχι ο σύζυγός της» λέει ένας.

Το… ζευγάρι

Ο Alexander Kondratyuk αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την εξαδέλφη του. Η ίδια η 81χρονη Ζινάιδα Ιλλαριόνοβα, διαβεβαιώνει πως «είναι καλός σύζυγος» που την φροντίζει. Ο υπεύθυνος στρατολόγησης στην περιοχή του 24χρονου επιβεβαίωσε πως ο Alexander πήρε απαλλαγή από το στρατό, αφού παρουσίασε τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Οι αρχές της Ουκρανίας ερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις