Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 16χρονη πέθανε: Θρήνος στην Αμαλιάδα για την μαθήτρια που “έσβησε” έξω από το σχολείο
ΕΣΒΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

16χρονη πέθανε: Θρήνος στην Αμαλιάδα για την μαθήτρια που “έσβησε” έξω από το σχολείο

16χρονη πέθανε: Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση του θανάτου της έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του.

16χρονη πέθανε: Στο πένθος έχει βυθιστεί η σχολική κοινότητα στην Αμαλιάδα μετά τον θάνατο της 16χρονης Μαριλένας. Το κορίτσι κατέρρευσε έξω από το σχολείο του. Η Μαριλένα ήταν ένα μικρό όμορφο κορίτσι, γεμάτο όνειρα για το μέλλον, που η μοίρα όμως δεν θέλησε να της δώσει. Η 16χρονη από τα Σαβάλια έπασχε από συγγενή μυοκαρδιοπάθεια. Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της και η οικογένεια είχε τολμήσει να πιστέψει πως όλα θα συνεχιστούν κανονικά…

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Το κορίτσι έπεσε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο της. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια.

Η αδελφή της που ήταν εκεί άρχισε να καλεί σε βοήθεια, μια γυναίκα με αυτοκίνητο -σύμφωνα με το ilialive.gr – σταμάτησε και μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας την 16χρονη και την αδερφή της, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της μαθήτριας. Εκεί έφτασαν και οι γονείς που διαμένουν σε κοντινό στην Αμαλιάδα χωριό, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτή την τραγική εξέλιξη για το σπλάχνο τους. Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις