Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Καζαριάν θεάτρο: Ξέσπασμα της Άννας Φόνσου για τον ρόλο του μοντέλου
LIFESTYLE

Ειρήνη Καζαριάν θεάτρο: Ξέσπασμα της Άννας Φόνσου για τον ρόλο του μοντέλου

Ειρήνη Καζαριάν θεάτρο: Πολλές αντιδράσεις συνεχίζει και προκαλεί η επιλογή του διάσημου μοντέλου να ασχοληθεί με τη θεατρική σκηνή.

Ειρήνη Καζαριάν θεάτρο: Η απόφαση της Ειρήνης Καζαριάν να δοκιμάσει την τύχη της στο θέατρο συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, με μία απ αυτές να προέρχεται από την ελληνίδα ηθοποιό Άννα Φόνσου. Ένα νέο επαγγελματικό βήμα που θα συζητηθεί ετοιμάζει η περσινή νικήτρια του GNTM η οποία φέτος θα συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες». Η ίδια είχε φωτογραφηθεί ως ‘κούκλα’ για τις ανάγκες του ριάλιτι, και φαίνεται πως αυτή η φωτογράφηση ήταν προφητική. Η νικήτρια του περσινού GNTM μίλησε στις κάμερες γι’ αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα, ενώ απάντησε για το τι σκοπεύει να κάνει με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από τον διαγωνισμό μόντελινγκ.

‘Πρώτη φορά που θα παίξω στο θέατρο, δεν έχω ξανακάνει υποκριτική, οπότε είναι κάτι καινούργιο για μένα. Δεν έχω κάνει διάλειμμα από το μόντελινγκ, συνεχίζω να ασχολούμαι με αυτό, αλλά έχω και το θέατρο τώρα, θα το κάνω παράλληλα. Δεν έχουν σπουδάσει όλοι οι ηθοποιοί υποκριτική σε σχολή. Είμαστε σε έναν κόσμο σύγχρονο… Δεν σκέφτομαι ακόμα να σπουδάσω θέατρο. Φέτος έχω δει 2-3 επεισόδια του GNTM, όλα τα κορίτσια είναι κούκλες και πιο διαβασμένες. Τα λεφτά από το έπαθλο του GNTM τα έχω για μια σπέσιαλ ανάγκη’, δηλώνει.

Ειρήνη Καζαριάν θεάτρο: Τι αναφέρει η Άννα Φόνσου

Μετά τους Γιάννη Μπέζο και Χρυσούλα Διαβάτη για το θέμα ρωτήθηκε και η Άννα Φόνσου η οποία μεταξύ άλλων είπε πως μπορεί να έχει καταργηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ωστόσο πρέπει να τελειώνουν μια σχολή γιατί το ταλέντο δεν φτάνει. ‘Μετάνιωσα που ψήφισα να καταργηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, πρέπει να επανέλθει. Το κάναμε με την προϋπόθεση να έχουν τελειώσει μια σχολή. Δεν έχω αντίρρηση να βγει αυτή η κοπέλα, αλλά να ξέρει τι είναι ο Ίψεν. Εκτός αν ο σκηνοθέτης έχει μια άποψη ότι το «Κουκλόσπιτο» πρέπει να παίζεται από μια κούκλα γυναίκα. Δεν ξέρω, θα το δω. Τις βλέπω όλες τις παραστάσεις.’

Σχολιάζει ακόμα: ‘Δεν κάθομαι να λέω έτσι. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο στο θέατρο, θέλει και γνώσεις. Νομίζω και αυτή και ο Αγγελόπουλος πρέπει να πάνε στη σχολή γιατί τους χρειαζόμαστε, αρκεί να έχουν ταλέντο και γνώσεις. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Ίψεν, ποια εποχή ήταν, τι πολιτική κατάσταση είχε στην πατρίδα του, δεν μπορείς να το παίξεις’, και πρόσθεσε λίγο πριν το τέλος της σύνδεσης με το Πρω1νό ότι ‘Αν είναι καλή η Καζαριάν, θα βγω να της ζητήσω συγγνώμη’.

Ειρήνη Καζαριάν θεάτρο: «Οι παλιοί ηθοποιοί έπαιζαν για να έχουν να φάνε όχι να φανούν», λέει η Άννα Φόνσου

Δεν δίστασε να πει «είμαι κατά των ανθρώπων που χωρίς να έχουν σπουδάσει γίνονται ηθοποιοί»! Προσθέτει ότι: «Ο Αυλωνίτης, ο Σταυρίδης, ο Βέγγος δεν πήγαν σε σχολή αλλά αυτοί είναι αναντικατάστατοι… Εκείνοι το κάνανε για να ζήσουνε και όχι για να φανούνε…». Μάλιστα δήλωσε μετανιωμένη που ψήφισε για το «άνοιγμα» του κλάδου και την κατάργηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και το έκανε μόνο κατά παραίνεση της Μελίνας Μερκούρη.

‘Οι παλιοί ηθοποιοί έπαιζαν για να έχουν να φάνε όχι να φανούν’, είπε και ανέφερε πολλά παραδείγματα μεγάλων ηθοποιών. Αναφέρθηκε όμως και στον Γιώργο Αγγελόπουλο: ‘Πρέπει ο Αγγελόπουλος και η Καζαριάν να σπουδάσουν κι εμείς μια χαρά θα τους αγκαλιάσουμε’ ενώ δήλωσε ότι θα πάει να δει την παράσταση της Καζαριάν.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Άννας Φόνσου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις