Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα αρπαγής παιδιού Θεσσαλονίκη: Παρακολουθούσαν τους μαθητές έξω από το σχολείο
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αρπαγής παιδιού Θεσσαλονίκη: Παρακολουθούσαν τους μαθητές έξω από το σχολείο

Απόπειρα αρπαγής παιδιού Θεσσαλονίκη: Λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής ένας μαθητής, έξω από το σχολείο του, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Απόπειρα αρπαγής παιδιού Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας σε ένα άσπρο βαν, μαζί με έναν ακόμη στη θέση του συνοδηγού, παρακολουθούσαν το παιδί, έξω από το σχολείο του. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο τον πλησίασε και του ζήτησε, όπως είπε ο μικρός, να του διαβάσει κάποιο όνομα στο θυροτηλέφωνο μιας πολυκατοικίας, επειδή δεν γνώριζε γράμματα.

Ο μικρός φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας στο σπίτι του, όπου είπε στη μητέρα του το περιστατικό. Η ίδια με τη σειρά του ενημέρωσε τον διευθυντή του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Κορδελιού.  Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση μέσω social media και ειδοποίησε τους γονείς για το περιστατικό.

Απόπειρα αρπαγής παιδιού Θεσσαλονίκη: Το λευκό βαν

Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής και γονείς των μαθητών, αναφέρουν πως αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού εδώ και καιρό γνωρίζουν για την ύπαρξη ενός λευκού βαν που προσεγγίζει μικρά παιδιά. Έτσι η αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες στα σχολεία των γύρω περιοχών. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο μήνα στη Πύλο, όπου ένα 10χρονο παιδί πρόλαβε να φτάσει στην μητέρα του, πριν τον πλησιάσει ένας άγνωστος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις