Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ – Οσασούνα 2-0: Στην κορυφή με Ζιντάν και… Κ19! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ – Οσασούνα 2-0: Στην κορυφή με Ζιντάν και… Κ19! (vid)

Ρεάλ - Οσασούνα 2-0: Με γκολ των 19χρονων Βραζιλιάνων Βινίσιους και Ροντρίγκο η Ρεάλ επιβλήθηκε 2-0 της Οσασούνα και βρέθηκε μόνη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος

Ρεάλ – Οσασούνα 2-0: Την κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν χωρίς κανένα συγκάτοικο πάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης που νίκησε 2-0 την Τετάρτη το βράδυ (25/09) την Οσασούνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν σχεδόν… άχρηστος. Οι εφημερίδες της Μαδρίτης έγραφαν για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Από Μουρίνιο μέχρι Ραούλ, επειδή είναι στην δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας», ετοιμάζονταν να εγκαταστήσουν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Παρόλα αυτά ο «Ζιζού» έδωσε σε όλους την κατάλληλη απάντηση. Νίκη με 1-0 μέσα στη Σεβίλλη την περασμένη Κυριακή και δύο στα δύο με την Οσασούνα, κάνοντας μάλιστα rotation. Χωρίς Μπενζεμά, Κουρτουά, Βαράν, Καρβαχάλ, Αζάρ και τον Χάμες να χρησιμοποιείται ως αλλαγή, κατάφερε να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει του ντέρμπι της Μαδρίτης που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στην Ατλέτικο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Τρία στα τρία

Βέβαια, πριν από αυτά τα δύο ματς υπήρχε και η νίκη με 3-2 κόντρα στην Λεβάντε, που ήταν η αρχή της ανάκαμψης για τη Ρεάλ. Απέναντι στην Οσασούνα τη δουλειά έκαναν δύο 19χρονοι Βραζιλιάνοι. Το 1-0 ο Βινίσιους με εξαιρετική εκτέλεση έξω από την περιοχή και το 2-0 0 Ροντρίγκο με ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό πλασέ στο 72′, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια ο Ροντρίγκο χρειάστηκε 95 δευτερόλεπτα από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο για να σκοράρει. Εκτός από τους δύο πιτσιρικάδες Βραζιλιάνους, την τριάδα έκλεισε ο Έντερ Μιλιτάο που αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Ρεάλ: Αρεολά, Ράμος, Νάτσο, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Κρόος, Καζεμίρο, Βάθκεθ, Βαλβέρδε (82′ Χάμες), Γιόβιτς, Βινίσιους (71′ Ροντρίγκο).

Οσασούνα: Ρούμπεν, Ρονκάλια, Λίλο, Νάβας, Εστουπινάν, Μερίδα, Ιμπάνιεθ (70′ Τόρες), Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Μπράντον (65′ Βιγιάρ), Καρντόνα (65′ Άβιλα).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις