Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ίντερ – Λάτσιο 1-0: Ωριμότητα και τύχη (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίντερ – Λάτσιο 1-0: Ωριμότητα και τύχη (vid)

Ίντερ - Λάτσιο 1-0: Με σκόρερ τον Ντ' Αμπρόζιο η Ίντερ επιβλήθηκε 1-0 της Λάτσιο και έκανε το πέντε στα πέντε στην Serie A

Ίντερ – Λάτσιο 1-0: Με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της είναι πιθανό να θυμηθεί τα παλιά. Η Ίντερ έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Λάτσιο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A. Πέντε στα πέντε και τώρα έχει μπροστά της πρώτα την Σαμπντόρια στη Γένοβα και μετά τη Γιουβέντους στο Μιλάνο. Ενδιάμεσα παρεμβάλλεται η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ποιος ασχολείται…

Ο ίδιος ο Κόντε έχει δώσει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και αυτό θα γίνεται πιο ξεκάθαρο όσο κυλάει η χρονιά. Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση υπάρχει χρόνος για αργότερα, οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθεί ιδιαίτερα. Γι’ αυτό θα πηγαίνει κατ’ επιλογή στα παιχνίδια που ακολουθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αγνοήσει πλήρως τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Το γκολ ο Ντ’ Αμπρόζιο

Με κοντινή κεφαλιά του Ντ’ Αμπρόζιο έπειτα από σέντρα του Μπιράγκι έγινε το 1-0, σε ένα ματς που η Λάτσιο απείλησε αρκετά με τις ευκαιρίες που χάθηκαν από την πλευρά της. Λίγο ο Χαντάνοβις και πολύ περισσότερο η τύχη βοήθησαν την Ίντερ να φτάσει σε ακόμη ένα τρίποντο. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι το κράτησε… μανιάτικο στον Τσίρο Ιμόμπιλε και δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή στο «Μεάτσα». Αιτία ήταν ο εκνευρισμός του διεθνή επιθετικού την προηγούμενη αγωνιστική επειδή έγινε αλλαγή. Το συγκεκριμένο σίριαλ αναμένεται να έχει και καινούρια επεισόδια.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βεσίνο (57′ Σένσι), Μπιράγκι, Πολιτάνο (77′ Λαουτάρο), Λουκάκου (83′ Σάντσες).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (73′ Μπερίσα), Παρόλο, Λουίς Αλμπέρτο (66′ Λέιβα), Γιόνι, Κορέα, Καϊσέδο (53′ Ιμόμπιλε).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις