Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Shopping Star τούμπα: Παίκτρια σωριάστηκε στη μέση του δρόμου
LIFESTYLE

Shopping Star τούμπα: Παίκτρια σωριάστηκε στη μέση του δρόμου

Shopping Star τούμπα: Η παίκτρια βιαζόταν τόσο πολύ να προλάβει να κάνει τα ψώνια της στα μαγαζιά πριν τελειώσει ο χρόνος, που σκόνταψε κι έπεσε.

Shopping Star τούμπα: Το Shopping Star επέστρεψε για άλλη μία χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Star Channel, φυσικά με τη Βίκυ Καγιά. Οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να αποδείξουν πόσο αγαπούν τη μόδα, κάνοντας της καλύτερες επιλογές για ένα ολοκληρωμένο look. Κάθε εβδομάδα μία νικήτρια θα κερδίζει 1.000 ευρώ, αλλά και όλες οι υπόλοιπες παίκτριες θα φεύγουν με τις αγορές τους.

1.000 ευρώ, λοιπόν, άκουσε και μία διαγωνιζόμενη και έτρεξε να προλάβει τα μαγαζιά. Ωστόσο, οι ψηλές πλατφόρμες που φορούσε, δεν είναι και ότι καλύτερο, για να αυξήσει την ταχύτητα της. Έτσι, το ατύχημα δεν άργησε να έρθει, αφού παραπάτησε και έπεσε στη μέση του δρόμου, χωρίς φυσικά αυτό να είναι και το πρώτο απρόοπτο που έχει συμβεί έως τώρα στην εκπομπή. Η Βίκυ Καγιά όταν είδε αυτό το στιγμιότυπο, τρόμαξε και ανησύχησε για τη διαγωνιζόμενη. Η παίκτρια, όμως, κατάφερε πολύ γρήγορα να σηκωθεί και να συνεχίσει ακάθεκτη τις αγορές της.

Δείτε το βίντεο με την επική τούμπα της διαγωνιζόμενης στο Shopping Star εδώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις