Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Πλάνταξε στο κλάμα επειδή “κόπηκε” – Άλλη έφυγε μόνη της (vid)
LIFESTYLE

GNTM 2: Πλάνταξε στο κλάμα επειδή “κόπηκε” – Άλλη έφυγε μόνη της (vid)

GNTM 2: Μετά από χιλιάδες αιτήσεις και πολύωρες auditions, οι διαγωνιζόμενες, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στα μάτια των κριτών του GNTM, έφτασαν στην Αθήνα για το bootcamp.

GNTM 2: Στεναχώρια αλλά και νεύρα προκάλεσε η ανακοίνωση των κριτών σχετικά με τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση του bootcamp του GNTM 2. Οι διαγωνιζόμενες, μετά την πασαρέλα, βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, περιμένοντας να ακούσουν το όνομά τους. Όλες επιθυμούσαν να περάσουν στην επόμενη φάση, ωστόσο, μόνο 41 τα κατάφεραν, μεταξύ των οποίων μία, η Ελευθερία Καρναβά παίρνοντας golden pass. Η ανακοίνωση των κριτών προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα, κάποια κορίτσια το πήραν ψύχραιμα και άλλα ξέσπασαν, ζητώντας να μάθουν τα κριτήρια των ειδικών της ομάδας.

«Δεν απογοητευόμαστε, αντίθετα θέλουμε να μάθουμε τι δεν ήταν καλό, έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά», είπε μία διαγωνιζόμενη, ενώ μια άλλη ανέφερε: «Οι κριτές ξέρουν, τα αποτελέσματα βγήκαν με βάση κάποια κριτήρια, όλα καλά, εγώ το διασκέδασα». Μία από τις διαγωνιζόμενες πλάνταξε στο κλάμα, επειδή κόπηκε και βρέθηκε αμέσως στις αγκαλιές συμπαικτριών της. «Προτιμώ να μου πουν οι κριτές τι δεν μου βρήκαν. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω με τι κριτήρια ψηφίσαν. Αλήθεια σου λέω…», είπε με δάκρυα στα μάτια.

GNTM 2: Ενώ άλλες, φεύγουν… μόνες τους

Η Φιόνα που καθυστέρησε να πάει στις πρόβες του Bootcamp και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λίγο πριν την πασαρέλα. Η ίδια εξήγησε πως δεν νιώθει ακόμα έτοιμη για το ριάλιτι μόδας, ενώ ο Άγγελος Μπράτης προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη για να την κάνει να παραμείνει.

«Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», είπε η Φιόνα και αποχώρησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις