Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Θέατρο: Η νέα παράσταση των Lorem Ipsum
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο: Η νέα παράσταση των Lorem Ipsum

Θέατρο: Μια μαύρη κωμωδία για τη μοναξιά, την απώλεια και την ανιδιοτελή αγάπη.

Θέατρο: Η μαύρη κωμωδία των Lorem Ipsum, «Αλάσκα», μετά από την περσινή της πετυχημένη πορεία, επιστρέφει στη σκηνή του Πολυχώρου Vault, από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, για 12 μόνο παραστάσεις. Η ομάδα Lorem Ipsum μετά από τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι», αλλάζει ύφος και προσπαθεί να ασχοληθεί – πάντα με τον δικό της ιδιαίτερο γλυκόπικρο τρόπο – με τη μοναξιά, την απώλεια και την ανιδιοτελή αγάπη.

«Και πόσο είναι το σύντομα; Ο άνθρωπος που έφτιαξε αυτή τη λέξη τί είχε στο κεφάλι του; Είναι μια ώρα, δύο; Αύριο, μεθαύριο; Σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο; Γιατί όλες αυτές οι λέξεις κάτι σημαίνουν, αυτός που τις έβαλε στα λεξικά δηλαδή ήξερε ότι οι επόμενοι που θα τις χρησιμοποιήσουν δεν θα μπερδευτούν. Όμως αυτός που έφτιαξε τη λέξη σύντομα ήταν κακός άνθρωπος, έτσι πιστεύω. Χειρότερος ακόμα και από αυτόν που έφτιαξε τη λέξη ποτέ, το ποτέ είναι και αυτή μια κακή λέξη που δεν πρέπει να λέγεται συχνά αλλά σίγουρα πιο τίμια από το σύντομα».

Η υπόθεση

Μια μητέρα τακτοποιεί τη σοφίτα του σπιτιού της. Την προετοιμάζει για να υποδεχτεί την κόρη της που πια έχει μεγαλώσει και έχει ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Όμως τώρα, μετά από περίπου 30 χρόνια περιπλάνησης έφτασε η ώρα της να ξεκουραστεί, να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της, κοντά στη μητέρα της και στην αγαπημένη της σοφίτα.

Info

  • Από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, για 12 μόνο παραστάσεις, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15
  • Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 10 ευρώ – Προπώληση Viva: 8 ευρώ – Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)/ Ατέλειες : 5 ευρώ
  • Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS, Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός, 213-0356472/6949534889.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις