Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 21/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για το Σάββατο 21/9

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Ο ύπνος δεν σου κολλάει συνήθως όταν τον θέλεις και τίποτα δεν μπορεί να μας βοηθήσει εδώ.Ή σχεδόν τίποτα, καθώς ένας γιατρός του Χάρβαρντ πιστεύει πως έχει αποκωδικοποιήσει τα μυστικά του Μορφέα με μια πολύ απλή τεχνική. Μια μέθοδο αναπνοών που εγγυάται πως κοιμίζει τον κόσμο μέσα σε ένα λεπτό. Ο Andrew Weil, γιατρός που ειδικεύεται πια στις ολιστικές θεραπείες, λέει πως όλα έχουν να κάνουν με την αναπνοή. Αποκαλεί τη μέθοδό του «4-7-8» και είναι εδώ για να απαλλάξει την ανθρωπότητα από την αϋπνία.

«Επικεντρώνοντας την προσοχή σου στις αναπνοές και χωρίς να κάνεις τίποτα για να τις αλλάξεις, μπορείς να μετακινηθείς προς την κατεύθυνση της χαλάρωσης», λέει αναλύοντας τα τέσσερα βήματα της προσέγγισής του. Κλείνουμε τα μάτια και εισπνέουμε ήρεμα από τη μύτη μετρώντας μέχρι το τέσσερα. Κρατάμε την αναπνοή μας μετρώντας νοητά μέχρι το εφτά. Και μετά εκπνέουμε εντελώς από το στόμα μετρώντας ως το οχτώ. Αυτός είναι ένας κύκλος αναπνοής. Επαναλαμβάνουμε άλλες τρεις φορές, ώστε να έχουμε τέσσερις κύκλους. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε αποκοιμηθεί γλυκά. Δοκίμασέ το!  Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου εναρμονίζοντας τον Ερμή και την Αφροδίτη στον τομέα συνεργασίας σου. Με την ευχέρεια λόγου σου μπορείς να αναθερμάνεις σχέσεις με συναδέλφους και παράλληλα να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επίλεξε να το ρίξεις λιγάκι έξω απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου, να διασκεδάσετε, να βρεθείτε σε πιο προσωπικό επίπεδο και να φρεσκάρετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γεμάτη μυστήριο και πολλά υποσχόμενη  ματιά σου, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, γι’ αυτό κάνε εσύ τις δικές σου επιλογές. Συγκράτησε την καταναλωτική σου μανία.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος 

Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να βρεθείς και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημά σου. Η μέρα σου κυλά ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις στα εργασιακά Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσετε μια ήρεμη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην επιτρέψεις σε περίπλοκες σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και σε συνδυασμό με τον Ερμή και την Αφροδίτη,  σε παροτρύνει να βρεθείς με ευχάριστους ανθρώπους και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά μπορεί να φαντάζουν άκρως προοδευτικές και ριψοκίνδυνες, που όμως αν τολμήσεις να τις εφαρμόσεις θα διαπιστώσεις πως είναι απόλυτα υλοποιήσιμες και πρακτικές. Ζεστή και ομαλή είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου χτυπάει ακατάπαυστα και πραγματικά δεν νιώθεις κανένα συναίσθημα εγκατάλειψης και μοναξιάς.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος 

Η Σελήνη στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα σε παροτρύνει να απομονωθείς λιγάκι, να βάλεις σκέψεις και συναισθήματα σε μια τάξη και να ξεκουραστείς ψυχικά και σωματικά. Πάρε το χρόνο σου,  επεξεργάσου τα όσα επιδιώκεις στα εργασιακά και βρες τον τρόπο που μπορείς να αντιμετωπίσεις τα όσα μέχρι στιγμής νιώθεις να σε κρατούν σε μια στασιμότητα. Η ενέργεια του Ερμή και της Αφροδίτης δίνουν μια ευχάριστη πνοή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους απόψε να περάσεις όμορφα και μη σπαταλάς τη βραδιά σου  με απαισιόδοξες σκέψεις.

Ζώδια σήμερα: Λέων 

Μοιράσου σήμερα τις ιδέες, τα οράματα ή και τους στόχους σου με ομοϊδεάτες έτσι ώστε να λάβεις νέες πληροφορίες. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη μέρα σου. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες και μη γίνεσαι προκλητική απέναντί τους. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι μια ευκαιρία να συμπληρώσετε τη συνταγή της απόλυτης ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, η θλίψη δεν σου πάει καθόλου, γι’ αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις και να καταπλήξεις τα πλήθη.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Σκέψου το τι μπορεί να είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές και να πάρεις τις πιο συμφέρουσες για σένα αποφάσεις. Είσαι πρόθυμη να ασχοληθείς με κάθε λεπτομέρεια που στέκει εμπόδιο στα εργασιακά σχέδιά σου και αποφασισμένη να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Για τη  σταθερότητα και την ασφάλεια που επιδιώκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα πρέπει να δουλέψεις προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να φέρει στο δρόμο σου. Μην εμπλέκεσαι σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός 

Σήμερα έχεις την ανάγκη να περάσεις όμορφα και όχι να περιοριστείς σε καθημερινές δραστηριότητες, γι’ αυτό και αναζητάς νέους ανθρώπους και φίλους που έχεις να συναντήσεις καιρό. Υπερασπίσου τις ιδέες σου στα εργασιακά χωρίς να γίνεσαι ισχυρογνώμων και απότομη με συνεργάτες. Στο κάτω κάτω αν τους ακούσεις, ίσως να ξεκλέψεις και κάτι καινούριο. Μη λες πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου και μην του υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις ή να πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι, γι’ αυτό μην κλειστείς στο σπίτι και μην αποφεύγεις προτάσεις φίλων για διασκέδαση. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός 

Η ισχυρή σου διαίσθηση σήμερα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές και πιθανές παγίδες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς. Μικρές, παροδικές καθυστερήσεις στα εργασιακά, θα τις  αντιμετωπίσεις ευκολότερα αν τις διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αν κάτι δεν περνάει από το χέρι σου δεν χρειάζεται να σε αγχώνει. Δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα απόψε για  τον ερωτικό σύντροφό σου και εξέπληξε τον ευχάριστα. Διεκδίκησε δυναμικά το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κρατάς παθητική στάση απέναντί του. Η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης 

Τόλμησε να πειραματιστείς σε νέα πράγματα και μην ασχολείσαι με αδιέξοδες και ψυχοφθόρες καταστάσεις. Έχεις τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θα βελτιώσουν όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και τη ζωή σου. Οι κόποι και οι θυσίες σου στα εργασιακά αποδεικνύεται τελικά ότι δεν πήγαν χαμένα. Η μέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Απόλαυσε τες και ανέβα ψυχολογικά. Έκφρασε τα όσα σε ενοχλούν απ’ τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου, χωρίς να ανεβάσεις  τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, τσέκαρε την τηλεφωνική σου ατζέντα και βρες φίλους απ’  τα παλιά. Συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά βοηθούν στο να δεις και να αντιμετωπίσεις πιο αισιόδοξα την κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως 

Ανοίξου σε νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και μην κλείνεσαι  στον εαυτό σου. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά σου εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα προκύψουν απόψε με το σύντροφό σου και μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε αρνητικές σκέψεις και δώσε την ευκαιρία στο άτομο που σε πολιορκεί να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις. Απόφυγε επιπλέον ανοίγματα στα οικονομικά τουλάχιστον μέχρι να βάλεις  σε μια τάξη τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Απόφυγε σήμερα παρορμητικές και επιπόλαιες ενέργειες. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και κόντρα στα σχέδιά σου. Δείξε τις προθέσεις σου για αλλαγές και εξέλιξη στα εργασιακά χωρίς να φανείς προκλητική. Διατήρησε το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με το σύντροφό σου και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου στα καλά καθούμενα. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετά σε ταλαιπώρησε το παρελθόν. Καιρός να γυρίσεις σελίδα. Υπολόγισε  πρώτα τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και κατόπιν κάνε τις εξορμήσεις σου στα μαγαζιά.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς 

Αντιμετώπισε με θετικότητα σήμερα τις υποχρεώσεις σου φροντίζοντας να αποφορτίσεις το πρόγραμμά σου. Νιώθεις αρκετά κουρασμένη και έχεις δυσκολία στο να συγκεντρωθείς. Οι απόψεις συνεργατών θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στις αποφάσεις και τις επιδιώξεις σου. Πρόσθεσε λίγο χρώμα στη σχέση με το σύντροφό σου και μην πέφτετε στη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά χαρακτηρίζεται ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη. Η οικονομική σου κατάσταση ολοένα και βελτιώνεται.

Καλημέρα!! 🎈🎈🎈

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις