Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με γκαζάκια: “Χτύπησαν” υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πεύκη (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με γκαζάκια: “Χτύπησαν” υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πεύκη (vid)

Επίθεση με γκαζάκια: Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/9) υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή της Πεύκη.

Επίθεση με γκαζάκια: Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Πεύκη. Η επίθεση έγινε στις 4:10 τα ξημερώματα όπου οι δράστες, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, τοποθέτησαν έναν εμπρηστικό μηχανισμό από 5 γκαζάκια στην είσοδο του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Βαρβαρέσου 1 στη Πεύκη. Από την έκρηξη μάλιστα προκλήθηκε και μικρή εστία φωτιάς, με το υποκατάστημα να έχει μόνο υλικές ζημιές. Από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη, έσπασε η τζαμαρία του υποκαταστήματος, ενώ κάηκε και μία καρέκλα.

Λίγες ημέρες πριν στην ίδια περιοχή σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια, σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Στο κτήριο ξέσπασε φωτιά και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της διότι οι φλόγες είχαν σβήσει. Ωστόσο, από την επίθεση σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο κτήριο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η έρευνα στο σημείο έδειξε ότι οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει τρία γκαζάκια στην είσοδο των γραφείων. Την επίθεση ανέλαβε χθες αναρχική ομάδα.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις