Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ανδριάνα Μπάμπαλη γάμος: Και τελικά, δεν τα ανέβηκε τα σκαλιά του… δημαρχείου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανδριάνα Μπάμπαλη γάμος: Και τελικά, δεν τα ανέβηκε τα σκαλιά του… δημαρχείου

Ανδριάνα Μπάμπαλη γάμος: Πριν από 4 μήνες, η Ανδριάνα Μπάμπαλη είχε αποκαλύψει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευόταν τον επί 16 χρόνια σύντροφό της με πολιτικό γάμο.

Ανδριάνα Μπάμπαλη γάμος: H Ανδριάνα Μπάμπαλη είχε αποκαλύψει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευόταν τον επί 16 χρόνια σύντροφό της με πολιτικό γάμο. Η τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή του Alpha πως ο γάμος αναβλήθηκε προς το παρόν, λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων. «Δεν έγινε ο γάμος τελικά, θα γίνει αργότερα γιατί είχαμε κάποια θέματα οικογενειακά, υγείας. Περιμένουμε να στρώσουν τα πράγματα για να γίνει σωστά. Συζώ με τον ίδιο άνθρωπο 16 χρόνια, οπότε νιώθω ήδη παντρεμένη» είπε.

«Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική και δεν είχα καμία κάψα αν θα βγάλω δίσκο ή αν θα γίνω διάσημη. Δηλαδή, εκεί είναι το πρόβλημα για μένα… Όταν στην ουσία δεν σ’ αρέσει η μουσική, αλλά το να είσαι διάσημος. Αν θες να είσαι διάσημος, είναι μια άλλη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Αδριάνα Μπάμπαλη. Επίσης, μιλώντας για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το τραγούδι “Είμαι εγώ ο άνθρωπός σου” που το θυμόμαστε όλοι από την τηλεοπτική σειρά “Το Νησί” είπε: “Δεν έχω πάρει χρήματα, αλλά μου έμεινε ένα ωραίο τραγούδι”.

Η Μπάμπαλη και ο σύντροφός της Άκης έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά στη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Το μαζί είναι δρόμος. Ο αγαπημένος της Ανδριάνας, είναι Θεσσαλονικιός μουσικός, πιανίστας, γνωστός μουσικός παραγωγός και ενορχηστρωτής με σημαντικές συνεργασίες, όπως εκείνες με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σωκράτη Μάλαμα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Χαρούλα Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Γιώργο Νταλάρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ορφέα Περίδη.

Ανδριάνα Μπάμπαλη: Το υπέροχο τραγούδι που ακούσαμε στη σειρά “Το Νησί”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις