Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από γέφυρα: Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας έπεσε πάνω σε μοτοσικλετιστή
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από γέφυρα: Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας έπεσε πάνω σε μοτοσικλετιστή

Έπεσε από γέφυρα: Ο άντρας που βρήκε ακαριαίο θάνατο, έπεσε επάνω σε μοτοσυκλέτα η οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Έπεσε από γέφυρα: Τις δραματικές στιγμές που βίωσε όταν άνδρας έπεσε σχεδόν πάνω στο κεφάλι του στη Θεσσαλονίκη, περιγράφει στην κάμερα ο 28χρονος οδηγός μηχανής που την ώρα της αυτοκτονίας περνούσε κάτω από τη γέφυρα. Το τραγικό συμβάν αυτοκτονίας, προκάλεσε μεγάλο σοκ στη συμπρωτεύουσα. Ένα 24ωρο μετά την τραγωδία στην άσφαλτο, τα λόγια του 28χρονου μοτοσικλετιστή – πάνω στον οποίο έπεσε ο αυτόχειρας, συγκλονίζουν. «Ο ουρανός έβρεξε άνθρωπο» δήλωσε ο μοτοσικλετιστής στον Alpha ύστερα από τη δραματική εμπειρία που βίωσε περνώντας κάτω από την αερογέφυρα της Βούλγαρη.

Μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε ότι πριν από ένα μήνα έκοψε ταχύτητα όταν οδηγούσε κάτω από γέφυρα καθώς από το μυαλό του πέρασε η σκέψη ότι κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί. Περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν, ο νεαρός οδηγός δήλωσε ότι κατάφερε, μετά την πτώση του αυτόχειρα, να μην περάσει σε άλλο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει μαζί με τη μηχανή του σχετικά ομαλά, αποφεύγοντας έτσι να τραυματιστεί σοβαρά ή να προσκρούσει σε άλλα διερχόμενα οχήματα.

Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ακαριαία ο άντρας

«Έβρεξε άνθρωπο. Πήγαινα στη Θεσσαλονίκη από ρεύμα της Χαλκιδικής και ουσιαστικά είδα τον άνθρωπο να πέφτει μπροστά μου, είδα ένα μαύρο πράγμα, από τα ρούχα του, να πέφτει στη μηχανή… Δεν μπορώ να πω με σιγουριά μήπως και με σημάδεψε. Δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται ότι άνδρας που πήδηξε από την αερογέφυρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 28χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα σε χέρια και πόδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις