Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φυλακές Κορυδαλλού έφοδος: Μεγάλη επιχείρηση στο ψυχιατρείο – Τι βρήκαν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Κορυδαλλού έφοδος: Μεγάλη επιχείρηση στο ψυχιατρείο – Τι βρήκαν οι Αρχές

Φυλακές Κορυδαλλού έφοδος: Αιφνιδιαστική έφοδο στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, πραγματοποίησε σήμερα τα ξημερώματα η ΕΛΑΣ.

Φυλακές Κορυδαλλού έφοδος: Έφοδο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και σε κελιά κρατουμένων, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις πέντε το πρωί δεκάδες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με εμπροσθοφυλακή άνδρες της ΕΚΑΜ.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η πολύωρη έρευνα που ξεκίνησε κατέληξε στη σύλληψη τριών εγκλείστων, ενός Αλβανούς, ενός Γεωργιανού και ενός Έλληνα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στους υπόλοιπους κρατούμενους. Κατασχέθηκαν από τη Δίωξη συσκευασίες κοκαΐνης, κάνναβης,  κινητά τηλέφωνα κι ένα στιλέτο. Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της εντάσσει την επιχείρηση στις ειδικές δράσεις που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται τόσο για το κέντρο της Αθήνας όσο και για τα σωφρονιστικά καταστήματα.

Με την συνδρομή και αστυνομικού σκύλου, οι αστυνομικοί της Δίωξης έφθασαν αξημέρωτα στο σωφρονιστικό κατάστημα μετά από αρκετές πληροφορίες και στοιχεία ότι κρατούμενοι έκαναν εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αντί υψηλού αντιτίμου μεταξύ των κρατουμένων ιδιαίτερα στο ψυχιατρείο των φυλακών. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 38χρονος Έλληνας και οι  δύο  αλλοδαποί (Αλβανός-Γεωργιανός),  ηλικίας 38 και 39 ετών, έγκλειστοι του ανωτέρω Καταστήματος Κράτησης, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Για διακίνηση κοκαΐνης και κατοχή στιλέτου ο Αλβανός εκτελεστής

Συγκεκριμένα,  μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Στο κελί του 39χρονου Αλβανού υπηκόου, 19 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη βάρους 9,7 γραμμαρίων, στιλέτο, το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ και δύο  συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Στο κελί του 38χρονου ημεδαπού, συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Στο κελί του 38χρονου Γεωργιανού, συσκευασία περιέχουσα κάνναβη και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα κινητά

Τα κινητά τηλέφωνα ήδη εστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να γίνουν γνωστές οι επαφές ιδιαίτερα του Αλβανού υπηκόου στην κατοχή του οποίου βρέθηκε η ποσότητα της κοκαΐνης αλλά και το στιλέτο.

Στόχος είναι να ταυτοποιηθούν οι προμηθευτές έξω από τη φυλακή του 39χρονου Αλβανού.Σε βάρος και των τριών εγκλείστων  σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις