Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παπασταθόπουλος: «Άχρηστο» έβγαλαν τον Σωκράτη στο Sky Sports! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπασταθόπουλος: «Άχρηστο» έβγαλαν τον Σωκράτη στο Sky Sports! (vid)

Παπασταθόπουλος: Πριονοκορδέλα πέρασαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο οι δύο βασικοί σχολιαστές του Sky Sports Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ για το λάθος που έκανε με την Γουότφορντ

Παπασταθόπουλος: Έμπλεξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την γκάφα που έκανε στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Γουότφορντ. Μπορεί με δηλώσεις του να πήρε την ευθύνη και να δήλωσε ότι δεν έχει μάθει να κρύβεται όταν κάνει λάθη, ωστόσο η Αγγλία δεν είναι Ελλάδα. Και όταν σε πιάνουν στο στόμα τους ο Γκάρι Νέβιλ και ο Τζέιμι Κάραγκερ στο Sky Sports δεν μπορείς να ξεφύγεις. Η ατάκα “I just think Sokratis is a poor player” ακούστηκε βαριά αλλά έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των social media. Χώρια ότι τη συγκεκριμένη εκπομπή με τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές την παρακολουθεί ανελλιπώς ολόκληρο το Νησί.

Αφορμή για να ασχοληθούν με τον Παπασταθόπουλο και να τον περάσουν γενεές 14 μαζί με τον συμπαίκτη του και παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας Νταβίντ Λουίζ στάθηκε το λάθος του Σωκράτη στο 2-2 της Άρσεναλ με την Γουότφορντ το απόγευμα του Σαββάτου. Παιδικό 100% που δεν συνάδει με την πείρα και τις παραστάσεις του αρχηγού της Εθνικής που είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη φετινή σεζόν, παρόλο που ο Ουνάι Έμερι τον εμπιστεύεται και του δίνει φανέλα βασικού.

«Φαρμάκι» έσταξε ο Κάραγκερ

Την αρχή με τα σχόλια για την εμφάνιση της Άρσεναλ, που κέρδιζε 2-0 και έφυγε από το γήπεδο με την ισοπαλία, την έκανε ο Νέβιλ. «Κάθε φορά που βλέπω τον Νταβίντ Λουίζ και τον Σωκράτη κάνουν λάθη. Οι αμυντικοί της Άρσεναλ πάντα σου δίνουν την ευκαιρία» είπε με το γνωστό ύφος που δεν σηκώνει αμφισβήτηση ο παλιός αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο Σωκράτης είναι ένας φτωχός ποδοσφαιριστής. Όταν πήρε την μπάλα είχε την πιο εύκολη πάσα στον κόσμο στον ακραίο μπακ. Ο Μάιτλαντ – Νάιλς ήταν ελεύθερος. Δεν πιστεύω πάντως ότι ο Έμερι θα αλλάξει».

Οι δύο παρουσιαστές είναι πάντοτε καυστικοί στα σχόλιά τους και σίγουρα δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ασχολήθηκαν με τον Παπασταθόπουλο. Όσο για το γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος που έκανε, για τους Άγγλους δεν σημαίνει τίποτα. Επί της ουσίας δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, ούτε την σκληρή κριτική που θα συνεχίσουν να του ασκούν από εδώ και πέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις