Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οικονομάκου Καλίδης: Το πολύ άσχημο σχόλιο που δέχθηκε η Αθηνά από follower
LIFESTYLE

Οικονομάκου Καλίδης: Το πολύ άσχημο σχόλιο που δέχθηκε η Αθηνά από follower

Οικονομάκου Καλίδης: Στόχος… haters έγιναν τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και η Μαίρη Συντατσάκη με αφορμή τα σχόλια που έκαναν για την περιβόητη συνέντευξη του Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας.

Οικονομάκου Καλίδης: Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια από τις celebrities που εξέφρασε την αντίθεσή της στις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Καλίδης για την ομοφυλοφιλία. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπέ». Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα story μέσα από το οποίο είδαμε το σχόλιο που της έστειλε διαδικτυακή της φίλη. Μέσα από InstaStory, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε στους ακολούθους της το μήνυμα που της έστειλε ένας χρήστης του κοινωνικού δικτύου.

«Άσχετη και ακοινώνητη είσαι εσύ που θα κράξεις και τον Καλίδη για ένα θέμα το οποίο είχε απόλυτο δίκιο…. Κ@@@άσχετη… αμόρφωτη είσαι εσύ… αμα κράζεις τον Καλίδη για αυτό το θέμα σου εύχομαι άμα κάνεις γιο να βγει π@@@ης. Κάτι τέτοιες αντιλήψεις κατέστρεψαν την κοινωνία». Η Αθηνά πόσταρε το μήνυμα της follower της και το σχολίασε γράφοντας: «Αυτοί είμαστε… Ελλάδα 2019».

Καλίδης: Επίθεση και στον Μουτσινά

Μετά τα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης για την ομοφυλοφιλία, πολλοί διάσημοι Έλληνες ξέσπασαν κατά του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω μήνυμα.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω… Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

Διαδικτυακός του φίλος διαφώνησε με τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και έσπευσε να του στείλει μήνυμα. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής μέσω InstaStory το μήνυμα που έλαβε, έγραφε: «Όλοι εσείς που είστε λίγο διαφορετικοί, έχετε ψυχολογικά και είστε παιδιά χωρισμένων γονιών μεγαλωμένοι με λάθος πρότυπα. Πρέπει να το παραδεχτείτε. Κανείς δεν σας το απαγορεύει να είστε ότι θέλετε. Απλά μη βγαίνετε και φωνάζετε και κάνετε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι γιατί δεν είστε. Φυσιολογικό είναι κάτι που αποδίδει καρπούς από τη φύση του. Εσείς καρπούς δεν μπορείτε να αποδώσετε παρά όταν πάτε με το έτερο φύλο. Οπότε είστε λάθος». Μάλιστα, σχολίασε στο στιγμιότυπο: «Ελλάδα 2019».

Τα σχόλια που δέχτηκε από την άλλη η Μαίρη Συνατσάκη ήταν πιο χυδαία.

Δύο από τους followers της έγραψαν:«Τράβα ψόφα μωρή βρ***», έγραψε ο ένας, ενώ στο ίδιο πνεύμα

και ο άλλος έγραψε: «Ψόφα μωρή π****».«Συγχρονισμένη αηδία. Ωραία περνάτε το βραδάκι σας αγόρια», σχολίασε η Μαίρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις