Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη αυτοκτόνησε: Θλίψη στη Λαμία, νεαρή κρεμάστηκε στο σπίτι της
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη αυτοκτόνησε: Θλίψη στη Λαμία, νεαρή κρεμάστηκε στο σπίτι της

17χρονη αυτοκτόνησε: Ανάστατη είναι η κοινωνία της Λαμίας από την τραγική είδηση που κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου με την αυτοχειρία ενός κοριτσιού μόλις 17 χρονών.

17χρονη αυτοκτόνησε: Θλίψη στη Λαμία με την αυτοκτονία κοριτσιού, μόλις 17 ετών. Η είδηση της αυτοκτονίας της νεαρής κοπέλας έγινα γνωστή το απόγευμα και σκόρπισε τη θλίψη στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr η γιαγιά της 17χρονης την βρήκε κρεμασμένη το απόγευμα, από έναν αυτοσχέδιο βρόχο, μέσα στο σπίτι της. Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά για την 17χρονη. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας που σύμφωνα με πληροφορίες απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι λόγοι της αυτοχειρίας της 17χρονης παραμένουν άγνωστοι και οι αστυνομικοί κάνουν την έρευνά τους για να διαπιστώσουν αν έχει αφήσει σημείωμα που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Μία όμως ακόμη τραγική είδηση ήρθε στο φως αργά το απόγευμα του Σαββάτου, από το Πήλιο. Γνωστός επιχειρηματίας στην Αργαλαστή εντοπίστηκε μαχαιρωμένος και χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της προανάκρισης διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Δείτε ακόμη: 

Αυτοκτονίες στην Ελλάδα: Τρομάζουν τα στοιχεία – Η πιο συχνή μέθοδος και οι ηλικίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις