Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – παιδιά: Έξαλλος ο παρουσιαστής, “από ‘δω και πέρα θα κάνω αγωγές” (vid)
LIFESTYLE

Λιάγκας – παιδιά: Έξαλλος ο παρουσιαστής, “από ‘δω και πέρα θα κάνω αγωγές” (vid)

Λιάγκας - παιδιά: Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το οποίο υποστήριζε πως έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή των γιων του.

Λιάγκας – παιδιά: Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας για το δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που αναφέρεται στον ίδιο. Ο γνωστός παρουσιαστής που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ, με το κοινό να τον υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του το μεσημέρι της Παρασκευής, για δημοσίευμα που υπονοούσε, ότι θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά του με τον τρόπο που κάνει τζετ σκι.

Λίγο πριν από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Κάνω πρεμιέρα, πώς θα χτυπήσουμε, λοιπόν, τον Λιάγκα; Λέει μέσα ότι «ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Διότι απαγορεύεται λέει να έχεις παιδιά σε τζετ σκι και έκανα λέει επικίνδυνους ελιγμούς. Ένας να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφος, θεώρησε ότι θα με πλήξει γράφοντας ότι εγώ είμαι κακός πατέρας.

Αυτά φέτος να ξέρετε κύριοι συνάδελφοι δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. Θα την χαρίσω την πρώτη φορά, από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα, το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια, οδηγώ τα πάντα στη θάλασσα και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβια. Το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους». Ο παρουσιαστής σχολίασε φανερά εκνευρισμένος το δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, που γράφει εμμέσως πλην σαφώς, πως θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις