Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Καλίδης: Η ομοφυλοφιλία, οι ομοφυλόφιλοι και οι αντιδράσεις
LIFESTYLE

Πάνος Καλίδης: Η ομοφυλοφιλία, οι ομοφυλόφιλοι και οι αντιδράσεις

Πάνος Καλίδης: Ο Πάνος Καλίδης δήλωσε πως είναι κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά όχι κατά των ομοφυλόφιλων, προκαλώντας τις αντιδράσεις επωνύμων.

Πάνος Καλίδης: Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις απαράδεκτες δηλώσεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να πάρει θέση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Πάνος Καλίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Λοιπόν: «Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό;

Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».

Πάνος Καλίδης: Ξέσπασμα από Οικονομάκου – Συνατσάκη

Ήδη από το πρωί, οι αντιδράσεις των επωνύμων κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Θέση για τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη και τα όσα ο τραγουδιστής είπε για την ομοφυλοφιλία, πήρε μέσω Instagram η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στα instastories: «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπε». Στη συνέχεια μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους να δουν τα stories που έκανε για το συγκεκριμένο θέμα η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια σειρά από stories στα οποία εξέφραζε την έντονη αντίθεσή της στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, αποκαλώντας τα όσα είπε «βλακεία της ημέρας».

Πάνος Καλίδης: Και ο Αλμπάνης απάντησε

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Πάνος Καλίδης: Η ανάρτηση μετά τα σχόλια

Ο τραγουδιστής έγραψε σε νέο μήνυμά του στο Instagram: «Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις