Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρέβα ρούχα: Ο Ζούλιας “ξαναχτυπά” – “Η Περιστέρα ωραία είναι, αλλά δεν…”
LIFESTYLE

Μαρέβα ρούχα: Ο Ζούλιας “ξαναχτυπά” – “Η Περιστέρα ωραία είναι, αλλά δεν…”

Μαρέβα ρούχα: Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, σχολιάζει Μαρέβα Μητσοτάκη - Μπέτυ Μπαζιάνα, εκφράζοντας την αδυναμία του στη σύζυγο Μητσοτάκη.

Μαρέβα ρούχα: Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην εκπομπή, «Στη φωλιά των Κου Κου» και σχολίασε την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Παρίσι, αλλά και για το γενικότερο στυλ της. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μίλησε στον φακό του Star Channel, με ιδιαιτέρα κολακευτικά σχόλια για τη σύζυγό του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια πρώτη κυρία, που έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε σχολιάσει ξανά την εμφάνισή της μέσω μίας ανάρτησής του, αμέσως μετά από τη συνάντησή της με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζούλιας, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο Παρίσι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μίλησα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά για το γενικότερο στυλ της Μαρέβας και η αλήθεια είναι μία, έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα. Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια πρώτη κυρία. Από την Αμαλία Μεγαπάνου είχαμε να ασχοληθούμε με το στυλ κάποιας πρώτης κυρίας, πέρασαν 50 χρόνια. Σκέφτηκε το πρωί να βάλει τα χρώματα της Γαλλίας, πήγε και μια χαρά. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, εκείνη δεν την ένοιαξε καθόλου.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Τα ρούχα που επέλεξε για το Παρίσι, δίχασαν το διαδίκτυο

Βασίλης Ζούλιας: Το σχόλιο για την Περιστέρα

Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτή την εμφάνιση, ούτε θα αναφερθώ. Δεν μπορούμε για μία εμφάνιση που ήταν πετυχημένη ή όχι να κρίνουμε έναν άνθρωπο». Σε αυτή της την εμφάνιση, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε επιλέξει να φορέσει ένα μπλε Celine κουστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα παντελόνι με ρίγες και κόκκινο πουκάμισο. Ο σχεδιαστής μόδας στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο στυλ της συντρόφου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ έξυπνη, με επίπεδο, με μόρφωση κλπ… Εντάξει, δεν ήξερε να ντυθεί και πήγε από το 2 στο 9-10», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις