Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ροτβάιλερ μωρό: Ανείπωτη τραγωδία – Σκύλος επιτέθηκε σε βρέφος
ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Ροτβάιλερ μωρό: Ανείπωτη τραγωδία – Σκύλος επιτέθηκε σε βρέφος

Ροτβάιλερ μωρό: Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη στα Γλυκά Νερά, όταν τριών μηνών κοριτσάκι δέχτηκε αιφνίδια επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ.

Ροτβάιλερ μωρό: Ασύλληπτη τραγωδία σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά. Βρέφος τριών μηνών έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση σκύλου, ράτσας ροτβάιλερ. Η μητέρα του βρέφους το μετέφερε στις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων με πολλαπλά τραύματα. Δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό υπό ποιες συνθήκες έγινε η επίθεση του σκυλιού στο βρέφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος ήταν στην κούνια του όταν δέχτηκε την επίθεση από το σκυλί. Το βρέφος, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ύστερα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σκύλος που επιτέθηκε και σκότωσε το τριών μηνών βρέφος πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως ανήκει στην οικογένεια του παιδιού.

Ο θάνατος του βρέφους τριών μηνών από την επίθεση του σκύλου της οικογένειας δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συγκλονίζει τη χώρα. Πριν από περίπου έναν χρόνο, αγοράκι από την Κυπαρισσία είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο μάγουλο από επίθεση ροτβάιλερ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. Τον Ιούλιο του 2017 κοριτσάκι 20 μηνών νοσηλεύτηκε στην εντατική του ΠΑΓΝΗ ύστερα από επίθεση, επίσης, ροτβάιλερ. Το 2016 σοκ σε όλη τη χώρα είχε προκαλέσει ο θάνατος 5χρονου, ανήμερα το Πάσχα, όταν σε σπίτι που είχε πάει μαζί με τη μητέρα του για να γιορτάσουν την ημέρα, του επιτέθηκαν τα σκυλιά του ιδιοκτήτη και τον κατασπάραξαν.

Φωτογραφίες του NewsBomb

Ροτβάιλερ μωρό: «Είδα τη μητέρα να τρέχει»

Ο Αχιλλέας Παπαδόπουλος είναι κάτοικος της περιοχής στα Γλυκά Νερά και γείτονας της οικογένειας. Όπως περιέγραψε, δεν άκουσε το παιδί να κλαίει αλλά το μόνο που είδε ήταν αίματα και την 35χρονη να τρέχει με το παιδί στα χέρια. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σκυλί φαινόταν άγριο και συνήθως το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο, όπου μένει η οικογένεια.

«Με το που βγήκα έξω, βλέπω την κυρία να βγαίνει έξω τρέχοντας με το μωρό στα χέρια και να μπαίνει στο αυτοκίνητό της. Δεν πρόλαβα ούτε να τη ρωτήσω τι συμβαίνει. Είδα αίματα. Δεν άκουσα κιχ από το μωρό. Άκουσα μετά ότι ο σκύλος επιτέθηκε στο μωρό. Είδα μόνο αυτό. Την κυρία να τρέχει με το μωρό, προφανώς για να πάει στο νοσοκομείο. Φαίνεται άγριο σκυλί. Το είχε στο μπαλκόνι. Είναι ροτβάιλερ νομίζω. Πρόσφατα είχε γεννήσει η κυρία κι απ’ ό,τι ξέρω είχε δύσκολη εγκυμοσύνη», τόνισε.

Όσα είπε στο Newsit:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις