Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάριος Συκιές: Συναυλία με… πολλά νεύρα – Άγριος καβγάς με τον δήμαρχο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πάριος Συκιές: Συναυλία με… πολλά νεύρα – Άγριος καβγάς με τον δήμαρχο (vid)

Πάριος Συκιές: Έντονη λογομαχία είχαν ο Γιάννης Πάριος με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη για την διακοπή της συναυλίας του ερμηνευτή στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Πάριος Συκιές: Καβγάς ανάμεσα στον δήμαρχο δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη και τον Γιάννη Πάριο, χάλασε το κλίμα σε συναυλία που είχε ο τραγουδιστής στην περιοχή. Ο ερμηνευτής έδωσε συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», με τον κόσμο να γεμίζει τον χώρο. Όταν άρχισε να ψιχαλίζει ο Γιάννης Πάριος είπε στους παρευρισκόμενους, πως «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω».

Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος κ. Δανηιλίδης, ο οποίος όταν σηκώθηκε ανήσυχος, ο τραγουδιστής τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος του απάντησε ότι θα ήταν καλύτερο να σταματήσει για να μην υπάρξει πανικός, όταν η βροχόπτωση γίνει πιο έντονη. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του κι έκανε τον σταυρό του.

Μπορεί η βροχή να δυνάμωσε, ωστόσο, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όμως, το ρεύμα έπεσε με αποτέλεσμα να κλείνουν τα μικρόφωνα και ο ήχος. «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος και συνέχισε να ρωτάει τον δήμαρχο αν έκοψε το ρεύμα. Ο κ. Δανιηλίδης τον πλησίασε τον και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό». «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω», είπε.

Βρίζοντας έφυγε ο δήμαρχος

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης είπε: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Πάριος Συκιές: Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις