Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά νερά ροτβάιλερ: Σκύλος σκότωσε βρέφος – Προσήχθησαν οι γονείς
ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Γλυκά νερά ροτβάιλερ: Σκύλος σκότωσε βρέφος – Προσήχθησαν οι γονείς

Γλυκά νερά ροτβάιλερ: Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τα Γλυκά Νερά. Βρέφος δυο μηνών βρήκε τραγικό θάνατο όταν δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειας.

Γλυκά νερά ροτβάιλερ: Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση με το ροτβάιλερ, που σκότωσε ένα μωρό, μόλις δύο μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής. Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45. Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων. Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ με βάση τις καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν, συνήθως, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Γλυκά νερά ροτβάιλερ: Τι λέει γείτονας της οικογένειας

«Με το που βγήκα έξω, βλέπω την κυρία να βγαίνει έξω τρέχοντας με το μωρό στα χέρια και να μπαίνει στο αυτοκίνητό της. Δεν πρόλαβα ούτε να τη ρωτήσω τι συμβαίνει. Είδα αίματα. Δεν άκουσα κιχ από το μωρό. Άκουσα μετά ότι ο σκύλος επιτέθηκε στο μωρό. Είδα μόνο αυτό. Την κυρία να τρέχει με το μωρό, προφανώς για να πάει στο νοσοκομείο. Φαίνεται άγριο σκυλί. Το είχε στο μπαλκόνι. Είναι ροτβάιλερ νομίζω. Πρόσφατα είχε γεννήσει η κυρία κι απ’ ό,τι ξέρω είχε δύσκολη εγκυμοσύνη», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις