Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 spoiler διαρροή: Η παίκτρια που κατάφερε να μπει στο σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 2 spoiler διαρροή: Η παίκτρια που κατάφερε να μπει στο σπίτι

GNTM 2 spoiler διαρροή: Η παίκτρια φέρεται να είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 και αυτό αποκάλυψε ο σύντροφός της με μια ανάρτηση στο Instagram.

GNTM 2 spoiler διαρροή: Το GNTM 2 ξεκίνησε την Κυριακή και ήδη ορισμένα κορίτσια έχουν ξεχωρίσει. Ένα από αυτά είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ουκρανή που έκανε τους κριτές να ψηφίσουν χωρίς δεύτερη σκέψη «ναι». Η Κάτια, που πολλοί την θυμήθηκαν από την σειρά «Η Επιστροφή» που συμμετείχε, διεκδίκησε μια θέση στον GNTM 2 και όπως φαίνεται τα κατάφερε και μπήκε στο πολυπόθητο σπίτι του GNTM 2. Τα spoiler, σιγά σιγά θα γίνουν trend, όπως άλλωστε και την πρώτη σεζόν που το ριάλιτι σάρωσε.

Η Κάτια φέρεται να είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 και αυτό αποκάλυψε ο σύντροφός της με μια ανάρτηση στο Instagram, πριν δύο εβδομάδες. «Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι…Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω. Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήττα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top», έγραψε.

Μία ακόμη ένδειξη πως η Κάτια πιθανότατα βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM 2 είναι η απουσία της από το Instagram. Το μοντέλο ήταν αρκετά ενεργό, ανεβάζοντας φωτογραφίες, ωστόσο, το τελευταίο της ποστ είναι στις 7 Ιουνίου. Η Κάτια, στην οντισιόν της, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με την ομορφιά και την απλότητά της. Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως την είχε γνωρίσει πριν το GNTM 2 και την προέτρεψε να δηλώσει συμμετοχή. Το μοντέλο από την Ουκρανία είναι ένα από τα κορίτσια που άρεσε πολύ στους κριτές, όπως η 18χρονη πιανίστρια με την χάρη και την ομορφιά της.

https://www.instagram.com/p/ByaZzuuIEwr/

https://www.instagram.com/p/BxsQrlxI_1b/

https://www.instagram.com/p/Bxb6dvfoUIj/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις