Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Star GNTM 2: Η μακρινή συγγενής του Κικίλια και η ιστορία που έκανε τον Μπράτη να δακρύσει
LIFESTYLE

Star GNTM 2: Η μακρινή συγγενής του Κικίλια και η ιστορία που έκανε τον Μπράτη να δακρύσει

Star GNTM 2: Μια υποψήφια κατάφερε να συγκινήσει τους τέσσερις κριτές του GNTM και ιδιαίτερα τον Άγγελο Μπράτη.

Star GNTM 2: Το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 2 δεν ήταν τόσο ενδιαφέρον όσο το πρώτο. Ωστόσο, πέρα από τα υπόλοιπα που είδαμε, επιφύλασσε συγκινήσεις, αφού εκτός από την εξομολόγηση της 18χρονης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, παρακολουθήσαμε και την ιστορία που διηγήθηκε στην κριτική επιτροπή η Ελένη, για το bullying που δεχόταν από μικρή ηλικία και εξακολουθεί να δέχεται μέχρι και σήμερα, λόγω του χρώματός της, τονίζοντας πως πλέον οι προσβολές είναι για εκείνη καθημερινότητα.

Ο Άγγελος Μπράτης με δάκρυα στα μάτια σηκώθηκε από την καρέκλα του για να την αγκαλιάσει,  λέγοντάς της ότι κι εκείνος έχει υποστεί bullying, το οποίο αντιμετωπίζει κάνοντας κάποια θεραπεία. Και οι άλλοι τρεις κριτές, έδειξαν την κατανόησή τους προς τη νεαρή κοπέλα, εξιστορώντας τις δικές τους εμπειρίες.

GNTM 2: Η Ελένη, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η 18χρονη Ελένη Ασημάκη σπουδάζει και παράλληλα εργάζεται ως πωλήτρια. Ωστόσο, το όνειρό της ήταν από μικρή ηλικία να γίνει μοντέλο. «Μου το έλεγαν όλοι ότι πρέπει να γίνω μοντέλο και τώρα το πήρα απόφαση. Ήρθα για να δοκιμάσω πράγματα και να καταφέρω τους στόχους μου. Φοβάμαι αλλά όλοι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους στόχους μας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από την ομορφιά της και το σώμα της και της έδωσαν τέσσερα «ναι» περνώντας την στην επόμενη φάση. Πριν σταθεί, όμως, μπροστά από τους κριτές, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η ίδια είπε: «Πάσχω από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και κάνω κάποιες μεταγγίσεις κάθε 14 ημέρες. Θεωρώ, ότι αυτό το πρόβλημα υγείας που έχω είναι ένα plus για μένα επειδή έχω αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στη ζωή μου και έχω δει κάποιες δυσκολίες. Αυτό θα με βοηθήσει, γιατί με έχει κάνει δυνατό άνθρωπο».

GNTM 2: Άρχισαν…

Η 23χρονη Μαρτίνα με ύψος 1,83 στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και άρχισαν τα όργανα. Η εμφάνιση με μαγιό έδωσε «ναι» δαγκωτά κι ένα «όχι» του Σκουλού. Για μία ακόμη φορά η Βίκυ Καγιά ξέσπασε σε φωνές. Την κοπέλα έσωσε με την ψήφο της η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

GNTM 2: Πολύς έρωτας… – Η μακρινή συγγενής του Κικίλια

Ένα ζευγάρι ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα έδωσαν μια συναισθηματική νότα, πιο ρομαντική. Η φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας που έχει μακρινή συγγένεια με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ήταν μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη για την κριτική επιτροπή του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Οι αναλογίες της Κατερίνας Κικίλια έκαναν τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναφωνήσουν «Ουάου!», με την Ηλιάνα να λέει «Τυχερός ο Αλέξανδρος», αναφερόμενη στον σύντροφό της παίκτριας που είχε γνωρίσει νωρίτερα στα παρασκήνια. Η κριτική επιτροπή μάλιστα ζήτησε από την κοπέλα να τους συστήσει το αγόρι της, τον Αλέξανδρο, που είπε τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του.

Στη συνέχεια της ζητήθηκε να ποζάρει έχοντας ως «prop» τον δίμετρο νεαρό. Μετά από αυτό όπως ήταν φυσικό η επιτροπή είπε τέσσερα «ναι»!

GNTM 2: Μια… PLUS;;;;;

Στη συνέχεια, ένα plus size, όπως συνηθίζουν να λένε τις κανονικές γυναίκες στην τηλεόραση, μοντέλο έβαλε τα κλάματα γιατί όπως εξομολογήθηκε, έβαλε κιλά λόγω των εξετάσεων. Τελικά, το… plus size (είναι να τρελαίνεσαι), πέρασε.

GNTM 2: Από πορσελάνη

Γαλλικά, πιάνο, χαμόγελο και μία ευγενική φυσιογνωμία σε ένα θεσπέσιο κορμί κι ένα πορσελάνινο πρόσωπο. Κι όλα αυτά μαζί οδήγησαν μία κούκλα 18χρονη στην επόμενη φάση.

GNTM 2: Η αγένεια στα καλύτερά της

Η περίπτωση της 19χρονης Ιλιάδας από την Κύπρο, ήταν από τις πιο σκληρές. Τελικά, η Άννα αντιμετώπισε τον Σκουλό και πέρασε στο bootcamp.

GNTM 2: Τι είναι τελικά όνειρο;

Από τη στιγμή που μπήκε στο πλατό του GNTM, δεν βρήκε ιδιαίτερα «ζεστό» το κλίμα… Οι κριτές από την πρώτη στιγμή ενοχλήθηκαν βλέποντάς την να περπατάει στην πασαρέλα των auditions. Ο Άγγελος Μπράτης, την ρώτησε για ποιο λόγο πήγε εκεί και εκείνη του είπε απάντησε πως πήγε να κυνηγήσει το όνειρό της.

Λίγο μετά έγινε έξαλλος λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε όλες ότι ήρθατε να κυνηγήσετε το όνειρό σας».

GNTM 2: Η γνωστή της Ηλιάνας

Με μαμά από τη Γαλλία και Έλληνα πατέρα η Σιμόν «κέρδισε» την κριτική επιτροπή του GNTM με το πρόσωπό της, όμως με τις αναλογίες μπέρδεψε την κριτική επιτροπή, αφού δεν ήξεραν σε ποια κατηγορία να την κατατάξουν. Οι κριτές λοιπόν, αρχικά την ρώτησαν για ποιο λόγο δεν πήγε πέρυσι στο παιχνίδι και εκείνη απάντησε πως έδινε Πανελλήνιες.

Μιλώντας μαζί τους, ήρθε και η αποκάλυψη ότι με την Ηλιάνα γνωρίζονται από παλιά και πιο συγκεκριμένα από το Madwalk.

GNTM 2: Το κορίτσι χωρίς μαλλιά

Στο πρώτο επεισόδιο, μεταξύ άλλων κοριτσιών, είδαμε και μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, την 21χρονη Λυδία Κατσανικάκη, η οποία μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση, αν και χωρίς μαλλιά. Η Λυδία δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό. Το νεαρό μοντέλο έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια, όπως εξομολογήθηκε.

GNTM 2: Η σύντροφος του Μπουράκ (που… τυχαία ρώτησαν ποιος είναι ο αρραβωνιαστικός)

Η Χαρά Παππά, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την προσωπική της ζωή. Η διαγωνιζόμενη, είναι αρραβωνιασμένη με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

GNTM 2: H πανέμορφη Φιονούλα με καταγωγή από την Ιρλανδία

Η νεαρή κοπέλα η οποία ζει από μικρή στη Μάνη με τους γονείς της και δουλεύει ως μπαργούμαν, λατρεύει τα άλογα και έχει και δεύτερη ιδιότητα αφού είναι και εκπαιδεύτρια.

GNTM 2: Η Ζενεβιέβ τα έπαιξε!

Η 21ετών cheerleader και φοιτήτρια Βιοτεχνολογίας, αφού δε σταμάτησε να μιλάει στην πρώτη γνωριμία με τη Ζενεβιέβ, περπάτησε μπροστά από την κριτική επιτροπή θυμίζοντας στη Βίκυ Καγιά την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου.

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή έκανε και μία από τις χορογραφίες των cheerleader παρέα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις με την προσωπικότητά της, δεν κατάφερε να περάσει στην επομένη φάση.

Στο πρώτο επεισόδιο, μεταξύ άλλων κοριτσιών, είδαμε και μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη, την 21χρονη Λυδία Κατσανικάκη, η οποία μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση, αν και χωρίς μαλλιά. Η Λυδία δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό. Το νεαρό μοντέλο έχει αλωπεκία από τα 11 της χρόνια, όπως εξομολογήθηκε.

GNTM 2: Η τηλεθέαση

Το ριάλιτι μόδας του Star και η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής. Ποιο από τα δύο προγράμματα υπερίσχυσε στις μετρήσεις της τηλεθέασης;

Το GNTM προβάλλεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Star, μετά την περσινή επιτυχία του, ενώ οι 8 λέξεις είναι το νέο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΙ. Οι τηλεθεατές διχάστηκαν, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις της Nielsen, ανάμεσα στις πρώτες οντισιόν των κοριτσιών που θέλουν να γίνουν μοντέλα και στο ερωτικό, πολιτικό θρίλερ του γνωστού σκηνοθέτη.

Τα δύο προγράμματα, πάντως, ήταν αρκετά κοντά, αφού στο γενικό σύνολο οι 8 λέξεις ξεπέρασαν το GNTM, ενώ στο δυναμικό κοινό συνέβη το αντίθετο.

Δείτε τα στοιχεία τηλεθέασης που αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων:

Γενικό Σύνολο

8 λέξεις – 21,1%

GNTM – 18,5%

Δυναμικό κοινό

GNTM – 25,4%

8 λέξεις – 18%

Το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό θα δίνεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 με διάρκεια που θα ξεπερνά τις δύο ώρες. Συνολικά η διαδικασία των οντισιόν θα κρατήσει τηλεοπτικά ένα μήνα, διάστημα κατά το οποίο θα προκριθούν στην επόμενη φάση 70 κοπέλες. Απ’ αυτές οι 40 θα βάλουν τα δυνατά τους για να μπουν στο πολυτελέστατο σπίτι του «GNTM». Ωστόσο, μόνο 24 θα κυνηγήσουν το όνειρο του «GNTM».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις