Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντρεύτηκε τη σωματοφύλακα: Πρώην βουλευτής, στα χνάρια της Έλενας Ράπτη (pics)
LIFESTYLE

Παντρεύτηκε τη σωματοφύλακα: Πρώην βουλευτής, στα χνάρια της Έλενας Ράπτη (pics)

Παντρεύτηκε τη σωματοφύλακα: Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της Βουλής Έλενα, πριν τρία χρόνια.

Παντρεύτηκε τη σωματοφύλακα: Την πρώην αστυνομικό του, την πρώην φρουρό του, παντρεύτηκε ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας, πρώην βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων. Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας ακολούθησε πιστά το παράδειγμα της Έλενας Ράπτη και όπως και η βουλευτής της ΝΔ παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, έτσι και εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα που είχε επιφορτιστεί την προστασία του. «Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Την είδα σε ένα μαγαζί και μου άρεσε. Ήταν εντυπωσιακή. Δεν της είπα κάτι πρωτότυπο και, ευτυχώς, δεν με έδιωξε τότε.  Έχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της Βουλής Έλενα, πριν τρία χρόνια. Και μόλις προχθές παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών. Οι δυο τους, αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα. Στο γάμο, από το πρώην… κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης. Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας είναι νηπιαγωγός, δεινός ιππέας με τέσσερα άλογα στην κατοχή του και δήλωνε πως βρίσκει κομψότατη την πρώην υφυπουργό Παιδείας Μερόπη Τζούφη.

Από πού πήρε το όνομά του

Το «Μεγαλομύστακας» το πήρε από προπάππο του, που ήταν στρατηγός στον αντάρτικο αγώνα και… “είχε όντως μεγάλο μουστάκι. Το όνομά μας κανονικά θα ήταν Βασιλειάδης, αλλά το μουστάκι… επικράτησε. Στα τουρκικά το μεγάλο μουστάκι μεταφράζεται ως «κοτσά μπογιούκ». Στο Κιλκίς, όπου έχω συγγενείς, το επώνυμό τους είναι Κοτσαμπουικίδης, ως παραφθορά του τουρκικού, στη Δράμα Μυστακίδης και στις Σέρρες που είμαι εγώ… Μεγαλομύστακας. Έχει ενδιαφέρον η ιστορία των ονομάτων μας”, έλεγε ο πρώην βουλευτής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις