Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε μεγάλο πένθος ο αγαπημένος παρουσιαστής
LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε μεγάλο πένθος ο αγαπημένος παρουσιαστής

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς μετά από άνιση μάχη έχασε τη ζωή της η ανιψιά του.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ είναι το κλίμα στην οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς η ανιψιά του γνωστού παρουσιαστή πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 27 ετών. Η άτυχη Αντιγόνη, κόρη του Αλέξανδρου, μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη, κηδεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, Έμυ, και η μικρότερη αδερφή της, Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδελφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδελφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη, οι οποίες ήταν και οι δύο συντετριμμένες.

Η νεαρή, σπούδασε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της.

https://www.instagram.com/p/Bsi81qRA2sW/?utm_source=ig_embed

Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση

Η κοπέλα άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα. Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες κατέληξε και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/BI0dsa8gj8t/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις