Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε μεγάλο πένθος ο αγαπημένος παρουσιαστής

LIFESTYLE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε μεγάλο πένθος ο αγαπημένος παρουσιαστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς μετά από άνιση μάχη έχασε τη ζωή της η ανιψιά του.

10.09.2019 | 12:51

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ είναι το κλίμα στην οικογένεια του Φώτη Σεργουλόπουλου, καθώς η ανιψιά του γνωστού παρουσιαστή πέθανε πρόσφατα σε ηλικία 27 ετών. Η άτυχη Αντιγόνη, κόρη του Αλέξανδρου, μεγαλύτερου αδερφού του Φώτη, κηδεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, Έμυ, και η μικρότερη αδερφή της, Μαρία, που αρνιόταν να πιστέψουν το άδικο χτύπημα της μοίρας. Εκεί ήταν και η γιαγιά του κοριτσιού και μητέρα των αδελφών Σεργουλόπουλου, Μαρία, αλλά και η αδελφή της, η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γιουλάκη, οι οποίες ήταν και οι δύο συντετριμμένες.

Η νεαρή, σπούδασε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο Φ&Μ Live, ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές. Φτάνοντας εκεί ωστόσο άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια που μαρτυρούσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της.

Υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση

Η κοπέλα άρχισε να παραπονιέται στους οικείους της για έντονες κρυάδες, τις οποίες προσπαθούσε να καλύψει φορώντας περισσότερα ρούχα. Σε ένα ταξίδι της στην Ελλάδα και μετά από ιατρικές εξετάσεις, η Αντιγόνη διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα, ώσπου πριν από λίγες ημέρες κατέληξε και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της.

Exit mobile version