Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Μια γρήγορη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Μια γρήγορη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

Παραπολιτικά: Καυστικές ατάκες για την πολιτική σκηνή της χώρας από τον Γιάννη Ντσούνο.

Παραπολιτικά: Σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν καλεσμένος στις αρχές της εβδομάδας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου και λίγο πριν φύγει από το στούντιο είδε τον Πάνο Σκουρλέτη, που ήταν ο επόμενος καλεσμένος της εκπομπής. Είπε, λοιπόν, ο Παπαδημητρίου «α, βλέπω τον κύριο Σκουρλέτη.

από τον Γιάννη Ντσούνο

Για ρωτήστε τον για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ και αν έχει ο ίδιος αρχηγικές βλέψεις». Οι παρουσιαστές της εκπομπής ρώτησαν λίγο μετά τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος είπε «ποιός τα λέει αυτά;». «Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που ήταν πριν λίγο εδώ», του απάντησαν. Και η απάντηση Σκουρλέτη: «Α αυτός το ’πε, τότε δεν έχει καμία σημασία. Τώρα που θα πάω στην Βουλή θα του πω πως λέει μπούρδες».

Μια φράση της Μελίνας Μερκούρη χρησιμοποίησε ο πρώην γραμματέας του τομέα επικοινωνίας του κινήματος ΚΙΝΑΛ για να εκφράσει τα όσα συμβαίνουν στο χώρο. «Το θέμα μας δεν είναι η αλλαγή ηγεσίας, αλλά η αλλαγή πολιτικής. Πρόεδρε, δυστυχώς, δεν αρέσουμε». Εν αναμονή των απαντήσεων της ηγεσίας.

Παραπολιτικά: Το γραφείο του Πάνου

Στον πρώτο όροφο του γραφείου της Βουλής εγκαταστάθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και όχι στο ισόγειο του κτιρίου, που συνήθως βρίσκονταν τα γραφεία όλων των αρχηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η σύμπτωση είναι ότι το γραφείο αυτό άνηκε στον πρώην κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο. Έτσι από ό,τι φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από το κόμμα τού πήρε και το γραφείο…

Έσπασε το ρεκόρ του

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 52 ερωτήσεις απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ. Το προηγούμενο ρεκόρ του πρωθυπουργού ήταν 44 ερωτήσεις και το ρεκόρ αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν.

Θα την δει

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που έγιναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν για το αν θα δει την ταινία του Κώστα Γαβρά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε «ναι θα την δω, σίγουρα θα έχει κάποιο ενδιαφέρον, αν και εντύπωσή μου είναι ότι είναι επαρκώς μονομερής. Καλό είναι να διαβάσει κανείς και βιβλία που γράφτηκαν εκείνη την περίοδο».

Δεν το είδε

Φανατικός της μπάλας και του αθλητισμού έχει δηλώσει κατά καιρούς ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που παρακολούθησε με αγωνία όλα τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο παγκόσμιο κύπελο της Κίνας. Έχασε όμως ένα παιχνίδι, που περίμενε να δει πώς και πώς να δει. Ήταν αυτό κόντρας στις ΗΠΑ, που ο κύριος Τσίπρας δεν παρακολούθησε, γιατί την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν ομιλητής σε συνέδριο στο Κόμο για το μέλλον της Ευρώπης.

Να ζήσουν

Την σωματοφύλακά του παντρεύτηκε ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσης Μεγαλομύστακας. Από ό,τι φαίνεται το παράδειγμα που έδωσε η Έλενα Ράπτη, που παντρεύτηκε ένα μέλος της προσωπικής της φρουράς, το ακολούθησαν και άλλοι. Να ζήσουν ευτυχισμένοι να ευχηθούμε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις