Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 4/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τετάρτη 4/9

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Εκείνοι που βλέπουν το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο αντί μισοάδειο είναι συνήθως πιο ευδιάθετοι. Αν είσαι αισιόδοξη, είσαι επίσης και πιο υγιής. Επιπλέον, οι αισιόδοξοι απολαμβάνουν μεγαλύτερη επιτυχία. Αντί να βλέπουν τα εμπόδια ως ενδείξεις της ανικανότητάς τους, τα βλέπουν σαν συμπτώσεις ή ως ένδειξη ότι χρειάζεται μια νέα προσέγγιση. Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τη ζωή με μια στάση που συχνά λέει «Ναι!» στους ανθρώπους και στις πιθανότητες ζει με πολύ περισσότερη χαρά και αίσθηση περιπέτειας συγκριτικά με τους ανθρώπους που συνήθως είναι πνεύματα αντιλογίας.

Η χωρίς όρια αισιοδοξία τρέφει και ατέλειωτες απογοητεύσεις. Η συνταγή για να είσαι καλά απαιτεί ένα συνδυασμό μεγάλης αισιοδοξίας ώστε να νιώθεις ελπίδα, μιας μικρής δόσης απαισιοδοξίας και ρεαλισμού, για να ξεχωρίζεις τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις από εκείνα που δεν μπορείς. Πάμε τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, να δούμε τι λένε τα ζώδια για σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Αφροδίτη σήμερα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θα σου θυμίσει πως θες ένα… ξεκούνημα. Πρόσεχε λίγο την ευαισθησία σου, δεν σε βοηθά. Ίσως νιώσεις κάποιον εκνευρισμό που τα πράγματα στα εργασιακά σου δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις υπολογίσει ή δεν ακούσεις τα “μπράβο” που περιμένεις. Η επιθυμία σου για νέες ερωτικές, συναισθηματικές εμπειρίες και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μεγαλώνει. Έτσι απελευθερώνεσαι και σε συνδυασμό με την πλανητική εύνοια που λαμβάνεις, είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Εσύ τώρα που έχεις ένα μόνιμο σύντροφο, φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες και να προσθέσεις τη μαγεία και το χρώμα που λείπει από τη σχέση σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος 

Οι αμφιβολίες σήμερα για όλα μεγαλώνουν καθώς και οι ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να δεις τα θετικά που έχεις γύρω σου, σίγουρα υπάρχουν. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και προκλήσεις θα έρθουν, μην κλείνεις την πόρτα. Είναι η ώρα να αποδείξεις το τι μπορείς να καταφέρεις. Βάλε τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και μη μένεις σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν χαρά. Καιρός να αποφασίσεις εσύ για τη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, απόψε εκφράσου και πες ελεύθερα στο σύντροφό σου αυτά που χρειάζεσαι. Αν είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που έχεις βάλει στο μάτι.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι 

Η σύγχυσή σου σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου στα εργασιακά, μπορεί να ρίξει λίγο την παραγωγικότητά σου, αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Το πέρασμα της Σελήνης στο απέναντί σου ζώδιο, σε απελευθερώνει συναισθηματικά. Ο παρορμητισμός σου σε κάνει πιο τολμηρή με τον έρωτα. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε αργά το βράδυ να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Παρέσυρε τον εκεί που θέλεις εσύ. Αν είσαι μόνη, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να στείλεις σημάδια.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Σήμερα απέφυγε να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα, τα νεύρα σου δεν θα είναι πολύ καλά. Ενδιάμεσα διαλείμματα από τα εργασιακά σου καθήκοντα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Ήρθε ο καιρός να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι κουβέντες σου είναι σταράτες, δεν μπορούν να σου αντισταθούν. Εσύ που είσαι σε μόνιμη σχέση, καιρός να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου. Θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω και πρέπει να το διεκδικήσεις.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Μπορεί να μην αισθάνεσαι πάντα ότι έχεις την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων κι αυτό να σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα. Η θέση της Σελήνης ευθύνεται για αυτό, που ξοδεύει μεγάλο μέρος της ημέρας στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα. Στα εργασιακά συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και σύντομα θα φτάσεις τους στόχους σου. Το άτομο που νιώθεις ότι πλήγωσε την καρδιά σου στο παρελθόν, δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του. Όμως δεν θα δει αυτό που θέλει. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να τον κάνεις να σε κυνηγήσει. Η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα και με λίγη στρατηγική, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Στην αρχή θα βλέπεις λίγο αποθαρρυντικά τα πράγματα, αλλά μην μασάς. Μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκεις στα εργασιακά. Με το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να πείσεις και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Οι όψεις της ημέρας σε κάνουν πιο απελευθερωμένη με τον έρωτα. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη, γνωρίζεις πολύ καλά πώς θα καταφέρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, μην το αμελήσεις σήμερα. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση εξομολογήσου τα συναισθήματα, τις αδυναμίες και τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Με την Αφροδίτη απέναντι στον Ποσειδώνα κατά το ήμισυ της ημέρας, μπορεί να νιώσεις αποδιοργανωμένη. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και άσε τις ώρες να κυλήσουν. Συναντήσεις, επαφές και προτάσεις στα εργασιακά διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου ορίζοντες, αλλά πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία. Απρόβλεπτες εξομολογήσεις του ερωτικού σου συντρόφου, ανεβάζουν το θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση με το άτομο που σε έχει ταλαιπωρήσει, ας μην γίνει με τη μία, πρόσεχε. Πριν του πεις το ναι τουλάχιστον, αξιολόγησε τα πράγματα και ταλαιπώρησέ τον.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Στόχος σου είναι να δώσεις ένα τέλος σε αδιέξοδες και προβληματικές καταστάσεις. Να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και μάλιστα πολύ διαφορετικά και πιο τολμηρά σε σχέση με το παρελθόν. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, όμως δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και τόσο πολύ. Αν ψάχνεις εργασία, ή σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση, η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για την αναζήτησή σου. Με τη Σελήνη να ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ζώδιό σου, η ερωτική σου διάθεση συνεχίζει να βρίσκεται στα ύψη. Μπορείς να μαγέψεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να τον κάνεις να σε ερωτευτεί από την αρχή. Είναι γνωστό πως έχεις αυτό το ταμπεραμέντο. Εσύ που είσαι μόνη, απρόοπτα νέα, γνωριμίες, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Προσοχή. Η ανασφάλεια που νιώθεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να επηρεάσει και άλλους τομείς. Να ρίξει τη διάθεση, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σου. Θα περάσει. Κάποια επαγγελματικά σχέδιά σου ίσως χρειάζονται μια δεύτερη ματιά ή μια ενημέρωση, πριν προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια σχέση η οποία σε κάνει να νιώθεις άβολα, είτε δεν σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, καλά θα κάνεις απόψε να επιδιώξεις μια συζήτηση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία σου, συνάντησε φίλους και πέρασε καλά. Πολύ σύντομα η δέσμευση επανέρχεται στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως 

Συναισθηματικά ευάλωτη σε κάνουν οι σημερινές όψεις και πιο επιρρεπή στις εξαπατήσεις. Για αυτό καθυστέρησε τη λήψη αποφάσεων σχετικά με κοινωνικές, οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Μπορείς και ήδη έχεις κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη ανώτερων σου στα εργασιακά. Νέες προτάσεις και συμπεριφορές έρχονται να σε ανταμείψουν για τα όσα έχει καταφέρει. Εκδήλωσε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. Δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν και πάρε τις αποφάσεις σου. Συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες μπορείς να τις προσαρμόσεις στα δικά σου συμφέροντα.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Μια έλλειψη σαφήνειας σε αυτά που συμβαίνουν και λέγονται γύρω σου σήμερα, σου προκαλούν αβεβαιότητα και αναστάτωση. Το καλό βέβαια είναι πως αυτό καθώς περνούν οι ώρες χάνεται και το κλίμα αποκαθίσταται. Εμπιστεύσου τις ευρηματικές σου σκέψεις στα εργασιακά και προχώρα στην εφαρμογή τους χωρίς να καθυστερείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις εμπόδια που φρενάρουν την εξέλιξη της καριέρας σου. Η ανάγκη σου για απαντήσεις σε δικά σου ερωτήματα, φέρνουν απόψε σε δύσκολη θέση τον αγαπημένο σου. Σκέψου αν του αξίζει. Εσύ που είσαι μόνη, ποντάρισε στην έντονη γοητεία σου. Ο έρωτας είναι μπροστά και δεν τον βλέπεις.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Ίσως είναι καλύτερα σήμερα να αναβάλλεις συμφωνίες και αποφάσεις που βασίζονται στα συναισθήματα της στιγμής, μπορεί να την πατήσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για καλύτερα αποτελέσματα. Αξιοποίησε τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να αντιμετωπίσεις και τα πιο δύσκολα. Παραδέξου πως η στάση και τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, το τελευταίο διάστημα δεν είναι δίκαιη. Εσύ που είσαι μόνη, εστίασε το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική σου ζωή και να είσαι σίγουρη πως ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις