Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπομπ Κατσιώνης: Ο γάμος με την Ευρυδίκη, το δώρο και η υπέροχη τούρτα
LIFESTYLE

Μπομπ Κατσιώνης: Ο γάμος με την Ευρυδίκη, το δώρο και η υπέροχη τούρτα

Μπομπ Κατσιώνης: Το Σάββατο 31η Αυγούστου, μία μέρα μετά την επέτειο τους, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης.

Μπομπ Κατσιώνης: Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία κοινής ζωής η Ευρυδίκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μπομπ Κατσιώνη. Το μυστήριο έγινε χτες στις 9 το βράδυ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιοπαναγιά στην Παιανία. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λιτό νυφικό που έφτιαξε για εκείνη ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο γαμπρός μέσα στο μαύρο κοστούμι του. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε πριβέ πάρτι για τους φίλους τους, που έγινε στη Βραυρώνα. Οι νεόνυμφοι έκαναν είσοδο χορεύοντας το «City of stars» από την ταινία «La la land» και στη συνέχεια έκοψαν τη γαμήλια τούρτα τους.

Το νυφικό της Ευρυδίκης ήταν στράπλες με πολλά βολάν στη φούστα ενώ είχε ένα στεφάνι με λουλούδια στο κεφάλι και μακρύ πέπλο. Τα μαλλιά της ήταν σπαστά κάτω με μερικές πλεξίδες ενώ το μακιγιάζ ήταν λαμπερό. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δυο καλοί τους φίλοι, η Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Η νύφη μοίραζε απλόχερα χαμόγελα και φιλιά, ενώ ο γαμπρός με μαύρο κοστούμι, ήταν συνεχώς δίπλα της και της κρατούσε το χέρι. Μάλιστα, στη δεξίωση, η τραγουδίστρια σηκώθηκε, πήρε το μικρόφωνο από την μπάντα και τραγούδησε.

View this post on Instagram

We R Joined

A post shared by Antigoni Kapsali (@akarchis) on

Μπομπ Κατσιώνης: Η υπέροχη τούρτα

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές του γαμήλιου πάρτι που φιλοξενήθηκε στο Villa Vravrona, ήταν στην αρχή όταν το ζευγάρι κλήθηκε να κόψει τη γαμήλια τούρτα η οποία ήταν πραγματικά απίθανη. Γιατί στην κορυφή της ήταν οι ίδιοι σε μία ιδιαίτερα χιουμοριστική στάση, σε χιουμοριστικό ζαχαρωτό!

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv.gr.

Μπομπ Κατσιώνης: Το δώρο του ιερέα στο ζευγάρι

Το ζευγάρι μέσα σε κλίμα συγκίνησης και πολύ έντονου ενθουσιασμού για την ένωσή του, δέχτηκε και ένα πολύτιμο δώρο που δεν περίμενε. Ο παπάς που τέλεσε το μυστήριο τούς έκανε δώρο μία εικόνα αλλά και την Καινή Διαθήκη ενώ τους έδωσε και την ευχή του να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Επίσης, τους προέτρεψε να καταθέσουν σύντομα τα χαρτιά του γάμου τους μέσα στις επόμενες σαράντα ημέρες και να μη το ξεχάσουν καθώς, όπως είπε, είναι πολλά τα ζευγάρια που μετά τον γάμο τους το αμελούν και ύστερα αναγκάζονται να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ.

«Πρέπει να προλάβω, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το γάμο. Θα γίνει στις 30 Αυγούστου ο γάμο μας. Δεν ξέρω όμως αν γίνει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα. Όπου βρούμε εκκλησία, εκεί θα παντρευτούμε. Έχω πάνω μου ένα τατουάζ με ένα ξωτικό. Έτσι φαντάζομαι και το look μου για εκείνη την ημέρα» είχε πει παλαιότερα η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/B12FUvhIo4W/?utm_source=ig_embed

Μπομπ Κατσιώνης: Πανευτυχής δίπλα στην Ευρυδίκη

Μπομπ Κατσιώνης: Τι έλεγε για την Ευρυδίκη

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Facebook, με ένα απλό μήνυμα του Μπομπ προς την Ευρυδίκη. Αν και το μήνυμα είχε ως θέμα δουλειά, η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έναν πολύ δυνατό δεσμό και έναν ακόμη πιο φλογερό έρωτα. Ο Μπομπ μάλιστα, που δήλωνε πάντα μεγάλος φαν της Ευρυδίκης είχε γράψει ένα τραγούδι για εκείνη.

«Είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός στον χώρο του, είναι στην metal σκηνή κι έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, κυρίως στο εξωτερικό. Αν δεν παρακολουθείς αυτή την μουσική, δεν τα γνωρίζεις αυτά. Μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και κολακεύτηκα και από το μήνυμα και από τον τρόπο που με πλησίασε. Όταν βρεθήκαμε και άκουσα το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, ενθουσιάστηκα. Συναντηθήκαμε για το τραγούδι και μετά πήγαμε πιο πέρα. Αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ μαζί», είχε πει παλαιότερα η Ευρυδίκη.

Τι είχε δηλώσει η Ευρυδίκη για δεύτερο παιδί

Από το 1993 μέχρι το 2000 η Ευρυδίκη ήταν παντρεμένη με τον στιχουργό και συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Άγγελο. Από το 2003 μέχρι το 2015 ήταν ζευγάρι με τον στιχουργό και τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά, με τον οποίο είχε σχέση δώδεκα χρόνια και ήταν παντρεμένη τα έξι χρόνια.Από το 2016 έχει σχέση με τον κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο και παντρεύτηκε. Πέρσι, οι φήμες οργίαζαν πως η Ευρυδίκη είναι έγκυος.

Δείτε τι απάντησε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις